Je možné oplodnenie pár dní pred menštruáciou?

Príspevok v téme: Je možné oplodnenie pár dní pred menštruáciou?
sofi717

AHOJTE, rada by som vedela vase skusenosti. 3 dni pred MS som mala sex naplno prvy krat nechrnene vsetko ostalo vo mne a po 3dni som dostala MS ,chcela by som vediet ci je mozne ze som dostala menstruaciu/dnes/ mozem byt tehotna ak sa vajicko v tychto dnoch len uhniezduje ?test si spravim az po tyzdni.mate nejake skusenosti s tym ?dakujem

Bea22

Ahoj! Moja otázka je či je normálne keď žena pár dní po oplodnení pociťuje časté nutkanie na malú s pocitom bolesti pri močení... Nedokáže sa poriadne vyprázdniť a po každom vyprázdnení cíti akoby mala plný močový mechúr... Ešte neviem či som tehotná, od nechráneného styku prešiel iba týždeň ale keďže to bolo cez plodné dni, je dosť pravdepodobné že som v tom... Zatiaľ cítim iba mierne bolesti v oblasti podbruška a je tu to nenormálne časté močenie... :( za odpovede vopred ďakujem! :)

sofi717

samozrejme to viem ze mozem.chcela by so vediet ci niekto ma podobnu skusenost?dostala som MS iba dnes cakala som ju sice pred dvoma dnami..zaroven ma prehanalo na wc aj ked mozno to s tym nesuvisi.preto sa pytam ci je sanca ze vysledok sa moze ukazat az po tych 10 dnoch.lebo viem ze vela zien dostalo ms aj pocas alebo prvy a prve mesiace.

Sejla

Mala by si vedieť, že otehotnieť môžeš hocikedy, pokial si mala nechránený styk. Iba šanca, že sa to stane, je v určitých fázach cyklu menšia a v iných väčšia. Tesne pred ms pravdepodobnosť klesá. A tehotenské testy sú ti úplne nanič, pokial nevieš kedy ich máš použiť. Čím neskôr po meškajúcej ms, tým spolahlisvejší výsledok.