Kruhy pod očami

čaaaj

ja ich mam cely zivot, nech som robila co robila vzdy tu boli so mnou :D s tymsa musis jedine zmierit, teraz si to ked tak zatieram makeupom, a tak..sak to je jedno, ved ludia ma maju hlavne radi preto aka som, nie? :D

ivana.z

Nomi, tomu samozrejme rozumiem. Zalezi ako velmi zavazne to mas a ako velmi sa toho chces zbavit. Mozno by trochu pomohol aj obycajny tea tree oil... Ale v zasade, ked uz si vyskusala tolko produktov a ziadny nefungoval, tak je mozno prave cas skusit nejaky poriadny nez vyhadzovat peniaze za lacnejsie varianty ktore sa potom ale nascitaju ;)

Nomi

Ahoj Ivi, ďakujem ti za radu :). Ten produkt by som rada vyskúšala, len mi príde ľúto toľkých peňazí ktoré som do všetkých produktov dala a teraz zas taká veľká finančná čiastka. Nevedela by si o nejakom lacnejšom produkte ktorý by mi mohol aspoň trochu pomôcť ?

ivana.z

Ahoj Nomi,

Ked dodrziavas spravnu zivotospravu a mas dostatok spanku tak bude asi problem dedicny- slabe prekrvenie oblasti okolo oci.

Serum na lepsiu cirkulaciu krvi vyraba Medik8 - Dark Circles, ktore najdes na www.medaprex.cz kde su rovno aj recenzie na posudenie ;)

Tiez na to zle vplyva caste opalovanie a medikamenty. Ak uzivas nejake lieky dlhodobo, mozu to sposobovat aj tie. Dobre je doplnit stravu vitaminom A a D a hlavne nepit alkohol, nefajcit a malo solit a korenit.

Nomi

Sejla asi ti bude tá dedičnosť alebo nedostatok železa, denne vypijem cca 2-3 litre čistej vody..
Jajakarinka kremom, čajom, vodičkám ani nič takému už neverím, myslela som si, že jeden krém môj problém vyrieši no bol to omyl. A neviete mi povedať či by mi kožná predpísala niečo účinné ?

jajakarinka

Jaj to som nevedela ze mas 15:-) nie ziadne jazvicky nemam....a ono tie kruhy byvaju vacsinou geneticky dane ...ale ak ti budu radit taky krem taky caj na obklady oci never tomu ja som teda poskusala toho vela a kruhy stale boli ......

Sejla

Povedz lekárke, môžeš mať nedostatok železa, denne vypi 2 litre čistej vody. Môže to byť aj dedičné, jednoducho máš tenkú, priesvitnú pokožku, vtedy si nepomožeš. Jedine korektor pod oči, alebo plastika.

jajakarinka

Ahoj ja som mala tento isty problem a nakoniec som isla na plastiku dolnych viecoka super nemam ziadne kruhy nic :-)