Zdurene uzliny na jednej strane krku

Príspevok v téme: Zdurene uzliny na jednej strane krku
gaga35

Mam tvrde zdurene uzliny na jednej strane krku,napravo.Od sanky mi idu az do stredu krku,su tvrde,vacsie asi ako male fazule,bolia ale neviem ci nie od toho ze ich stale chytam.V piatok na mna prisla z nicoho nic zimnica a mam teploty okolo 37 celsia,citim sa ako cez chripku.

Myslite ze je to nieco vazne?Citim akoby tah az do tvare a boli ma mierne hlava

Verrum

no neviem, čítala som o tej teplote a tie príznaky.. proste daj si na to tu masť a to čo som ty pisala, ak to prejde, tak sa nemusiš ničoho bať, by to bolo to najlahšie riešenie čo sa ti deje.

Verrum

nebola si niekedy teraz prechladnutá? alebo niesi chorá? ak su pohyblive tak to môže byť tuková hrčka alebo aj... ale ked bola natri si to s octanovou mastou, fáč , stále buď v TEPLE. ja som to raz mala tiež, a pravdepodobne mi šport pomohol, vtedy sa mi zmenšili.. ale to až pri konci. samozrejme ak by ti to do mesiace neprešlo choď k lekárovi... niektoré hrčky môžu byť aj zo stresu.... ja som mala dve na krku, a jednu nad klučnou kosťou.. avšak každý hneď myslí na to najhoršie, aj ja.. zbytočne som sa stresovala... teraz to tam ani nemám, len niekedy sa mi to opäť zvečší,.. prestala som si to natierať a zatiaľ chvala bohu mi neni nič :)