rakovina?

Príspevok v téme: rakovina?
smutnagabka

uz niekolko mesiacov mam velmi nafuknute brusko. akokeby som bola tehotna (ale nie som - urcite). najprv som si myslela, ze budem mat nejaky problem s travenim a tak som hned zasla na gastroenterologiu, ale ziaden traviaci problem sa nepotvrdil - az na to, ze mi lekar z ultrazvuku (na ktory ma poslal gastroenterolog) povedal, ze v bruchu mam velmi vela plynov, pre ktore nevidel zretelne pankreas. kedze sa mi objavila aj krv a ine problemy, o ktorych som citala, ze by to mohla byt rakovina hrubeho creva, tak som sla k lekarovi este raz. krvacat som prestala. ale brusko mam nafuknute neustale. uz sa bojim nieco zjest. lekar mi dal taky listok, kde su napisane pre mna nevhodne potraviny, co by mi ani nevadilo, lebo takmer vsetko z toho, co mam zakazane nejem (a za posledne tyzdne nejem uz takmer nic). mne sa to brucho nafukne aj za poharom vody. citala som inak, ze podobne priznaky (ako napr. zapcha - dalsi priznak, ktory mam; nafuknute brucho a pod.) mozu byt priznakmi aj rakoviny vajecnikov. u gynekologa som este nebola. moze to suvisiet vsetko aj s tym, ze mi par mesiacov vynechavaju kramy, potom ked ma prist, tak ma obcas boli aj brucho a je mi blbo a kramy pridu az o 2-3 tyzdne po bolestiach brucha? ja uz fakt neviem, co robit. ked som bola naposledy na plese (fasiangova zabava), tak sa mi po 1 kusku kolacika nafuklo tak brucho (a rozbolelo ma), ze som nevedela, co spravit. a pritom zaludok aj vsetko je v poriadku. ja uz vazne neviem, co mi je. rozmyslam nad ovocno-zeleninovou dietou. este o nej poviem gastroenterologovi. dufam, ze mi dieta neublizi. co si o tom vsetkom myslite? mate podobne priznaky?

katkager

Ahojte, ja mám rodičov, ktorí sú v strednom veku a už sú obaja onkologickí pacienti. Ani pri diagnostike ochorenia, ani počas priebehu liečby nebol nikto kto by im pomohol ani poradil ani ohľadom dostupných príspevkov, dávok ani sociálnych služieb v zákonnej rovine, rozhodla som sa písať o tejto téme diplomovú prácu s názvom: Možnosti sociálnej práce pri pomoci so zabezpečovaním sociálnych potrieb ľudí s onkologickým ochorením.

V rámci práce budem robiť výskum zameraný na pomoc ľuďom s onkologickým ochorením v rámci skvalitnenia ich života. Preto chcem poprosiť všetkých, ktorí trpíte onkologickým ochorením (alebo ste 3 roky po liečbe), či by ste mi pomohli a vyplnili dotazník k výskumu : docs.google.com
Mojich rodičov to síce nevylieči, ale pevne dúfam, že to prinesie viac možností pomoci pri zvládaní tohto ochorenia. Ďakujem všetkým, ktorí budú takí láskaví a zapoja sa. Dotazník je anonymný.

mia 1982

gabka keď to tak čítam mala som podobné príznaky ako ty. Nafúknuté bruško som mala aj po poháry čistej vody už som nevedela čo mám jesť. Najprv som chodila ako ty na gastro, ale potom prišli na rad aj bolesti brucha a podbruška a tak som šla ku gynekológovi. Mala som akútny zápal vajcovodu a cystu na vaječníku, musela som podstúpiť operáciu kde mi preistotu vyoperovali aj slepé črevo. Stou menzes som to mala tiež kadejaké, niekedy som krvácala inokedy nie. Tak skús aj to gynekologické vyšetrenie hlavne sono.

RNG

Znova : lapacho graviola, beta glukany, cq10,I3c, DIM, collostrum. Velke davky antioxidantov, omega 3 oleje(Elena Budwig, 1956!?!)

nototo

....a este ma napadlo, robili ti testy na celiakiu? skusila by som tie testy, ten kolacik ked si zjedla-preto ma napadla aj celiakia.skus