Krem proti vraskam

ivana.z

Na vrasky okolo oci vacsinou obycajna kozmetika nestaci. Navyse je tam plet najjemnejsia, takze treba davat pozor na kozmetiku, ktora obsahuje parabeny sulfaty a podobne latky, ktore drazdia pokozku. Z medaprexu odporucam medicinske serum Pretox Eyelift na celkovu regeneraciu ocneho okolia bez akyhkolvek kozervantov, ktory vyplna vrasky okolo oci. www.medaprex.cz Funguje teda na zrelu plet, takze na 25 bude o to viac. No a inak je dolezite sa vzdy na noc odlicovat (tiez niecim nedrazdivim), nefajcit a ani sa nezdrzovat v zafajcenych priestoroch. Dym zanasa volne radikaly do pokozky a vznikaju vrasky. Na to su dobre antioxidanty ako vitamin C na plet (na vonkajsie pouzitie).

Zuiis

Ahoj Luna ja som čítal, že na vrásky je dobrý ricínový olej, tiež je fakt dobrý na mihalnice. Na mihalnice ho používam zatiaľ druhý deň (veľká zmena ešte nenastala), ale vyzerajú ako plné života !! a nie bez objemu, sivé, polámané ! :)

odpovedam

Jednoznačne najlepší očák na trhu vôbec je BIO Elysson. Namiešaný na mieru, a výsledok je jasne viditeľný už po prvom použití. 100% odporúčam :) Kukni jdem.cz

mnepomohlo

Ahojte kocky. Ja mam tiez 27 a vrasky okolo oci som si tiez prednedavnom vsimla. Bolo to hrozne! Zacala som pouzivat nocny krem proti vraskam okolo oci od Neutrogeny. (Predchadzal tomu dlhy research po internete). Ten krem Neutrogena mi tusim pomohol, po 4 tyzdnoch som si uz nemusela retusovat vrasky okolo oci na svojich fotkach :)
Teraz si planujem kupit vitamin E (gelove kapsule z lekarne) a planujem si to aplikovat tak, ze to nebudem pit ako tabletky, ale prepichnem si tu tabletu a gel si vytlacim okolo oci.Takato vitaminova bomba raz za tyzden by mohla tiez pomoct.

odpoved567

aj ja taky potrebujem, mam len 25 rokov a vsteky proti vraskam su mastne pricom ja mam este zmiesnau plet a preto potrebujem nemastne zlozenie...
ale Garnier by malo nieco mat taky roll-on, este som ho neskusala ale od tej znacky mam vela veci a su super :-)
tiez L Oreal ma podla mna nieco 25 plus