Nekompetentný šéf

Príspevok v téme: Nekompetentný šéf
dRradimUzel

V decembri 013 sme vyfasovali nového šéfa.
Prešlo štyri a pol mesiaca a naše oddelenie je v troskách a to doslova a do písmena.
Truľko prišiel z korporátnej sféry, kde asi bol zvyknutý robiť len veľké ramená s nulovou zodpovednosťou.
Je nekompetentný, všetko hádže na iných. Doslova štve ľudí proti sebe. Neustále by len robil meetingy, kde stále omieľa dokolečka dokola tie svoje keci.
Nevie sa postaviť za ľudí,neváži si ich. Mení dlhodobo dobre fungujúce veci.
Zavádza nezmyselné postupy, ktoré len ľuďom komplikujú prácu. Podpisuje sa pod veci, ktoré vobec nevypracoval /nemyslím veci , ktoré musí ako šéf parafovať/Proste vydáva prácu iných ľudí za svoju. Sposobil sám jeden vážny problém, ktorý potom bez mihnutia oka hodil na jednu kolegyňu.
Majiteľ je dosť tvrdohlavý človek a keď sme sa mu snažili viacerí ľudia naznačiť, že pri výbere nástupcu ex-šéfky / vynikajúcej ženy, odborne zdatnej, ktorá kolektív fakt viedla/ šliapol vedľa tak nás len odbil, že on to po tak krátkej dobe nebude riešiť.
Chcem sa spýtať či už niekto riešil niečo podobné a či by nebolo vhodné proste nového korporátneho truľka odstreliť. Ľudia sú čoraz viac a viac takejto myšlienke naklonení len je tam vždy to ale, ako to zoberie majiteľ, ktorý by potom musel priznať svoje zlyhanie pri výbere a na to je dosť alergický.

Prezyvka55

No mate zopar moznosti.

1. Pretrpiet ho
2. Vsetci ho budete mat na haku, len musite byt jednotny pred majitelom a nesmiete mat v teame zradcu.
3. Ked uz ani jedno ani druhe mozte mu robit v praci pranky alebo kanadske zartiky napriklad klakson pod stolicku, prehanadlo do kavy, nieco mu postelujete s pocitacom. atd
Len tiez musite byt jednotny a nesmie sa nikto priznat alebo odhalit povodcu. A tresty musite odrpiet. pretoze hrozi ze vam bude tiez zneprijemnovat zivot ale vy musite spolocne pretrpiet a jemu ho zneprijemnit eset viac ;D

Vela stastia.