Solmucol - zahlienenie

Príspevok v téme: Solmucol - zahlienenie
ErikaP

Dobrý večer prajem,
chcela by som sa poradiť či náhodou nemá niekto skúsenosti s nadmerným zahlienením.
Dcéru už vyše mesiaca trápi zatekanie hlienov do hrdla a biele hrudky v celom krku. Kašľať kašle len občas aj to skôr odkašliava.
Vybrala Doumox aj Dalacin, ale ani jedny antibiotiká nezabrali na 100%. Teraz nám odporučili Solmucol, tak by som sa chcela spýtať či máte s ním skúsenosti, resp. či viete poradiť ako na problém?

Zuzliak

Pouzivaj pri vareni fenikel, badianovu hviezdicku aj feniklove semeno- su to prirodzene odhlienovace ;-)

Vela stastia.

Ak chces zopar rcp, pozri si povvi.com je tomoj blog, plny aj odhlienovacich rcp :-)

1_Petra

Solmucol sa nesmie užívať dlhodobo, max. 6 mesiacov bez prestávky, inak môže spôsobiť tráviace problémy medzi inými.

RNG

Nuz alergia na mlieko sa da vyriesit velmi jednoducho branim silnych enzymov na mlieko. Pozri napr na produkt firmy Enzymedica, Lacto, Complete Dairy Digestion
Alergia na mlieko moze byt alergia na laktozu, kazein, mliecne tuky a dokonca aj na rozne zamorenia, ako pesticidy, herbicidy, hormony ,a atb, co sa v mlieku mozu nachadzat, alebo aj na homogenizacne chemikalie.
NAC je forma aminokyseliny a moze sa brat lubovolne dlho, podla potreby, hoci aj cely zivot.

karolinka122

tiez sa chystam v jeseni s dcerou koli tomuto na alergologiu, z krvi jej nic nezistili, vacsinou sa to zistuje az koznymi testami. chcela som sa spytat, ci koznymi testami robia testy na potravinove alergie - muka, mliecne vyrobky a pod. , alebo sa to zistuje z krvi?

fghj

RNG ja som uzivala NAC ako si mi poradil a perfektne ma odhlienil. Teraz uzivam solmucol; ale akonahle zjem nieco mliecne; v momente som opatovne zahlienena..je to ako zacarovany kruh..jedlo; solmucol; jedlo ; solmucol. Len to neviem ci sa smie uzivat dlhodobo..no pochybujem ze ho smiem uzivat cely zivot...a vies poradit aj nejake tie antimikrobialne doplnky? Vdaka!!

RNG

Este na margo atb.
Atb zialbohu adresuju len cast mikrobov, a na zapaloch hornych dychacich ciest sa ich podiela aj hromada takych, na ktore atb nezaberaju, a dokonca ich podporia. Viac cez google pod mojim nickom a slovom infekcie
Naviac, co si dost malokto uvedomuje, ustne brane prostriedky sa zriedka dostanu do prinosnych dutin, takze tam mozu prebyvat infekcie ziskane pri dychani z kvapockovych infekcii vo vzduchu z zostat tam aj dlhe mesiace a znova a znova nakazovat mandle, hrdlo priedusky a pluca, dokonca sa dostat najma v leze aj cez Eustachovu trubicu do stredneho ucha, kde je ich obzvlast tazko vyhubit.

RNG

Hlieny tvori telo najma ako obranne latky proti prieniku neziaducich materialov do tela cez sliznice. Zaroven hlienotok tieto materialy, a casto rozne mikroby z tela vyplavuje.
Su milardy ludi, co mlieko ani ine mliecne produkty nejedia a nepoznaju a predsa maju tvorbu hlienov.

Hleny su aj teda uziticne, ale zialbohu z nich vedia zit rozne mikroby, co vyrabaju pre nas toxicke a zapalove latky. To zaroven zvysuje tok hlienov, takze je to bludny kruh, co mozno prerusit len pouzitim antimikrobialnych doplnkov, co tieto mikroby potlacia.