Chce mňa alebo matku svojich detí

Príspevok v téme: Chce mňa alebo matku svojich detí
Tanicka 27

Ahoj

Zoznamila som sa s muzom,pred cca dvoma rokmi,s ktorym sme si obcas napisali,zavolali ale nic viac.Ja som mala priatela,on priatelku,ja som otehotnela,syn ma 7 mesiacov,som v rozvodovom konani.On ma dve deti,jedno ma 2 roky a jedno 5 mesiacov.Pred 3/4 rokom sa rozisiel s dotycnou zenou,ona sa odstahovala naspat na SR a on zostal zit v Rakusku,avsak ich chodi pravidelne navstevovat

ZAcali sme sa viac stretavat,zamilovala som sa.Problemom vsak je ze naposledy mi povedal ze nevie co ma urobit,lebo deti mu moc chybaju,ci to ma s dotycnou este raz skusit a neustale sa hadat ale bude pri detoch,alebo ist do noveho vztahu so mnou.

Ako sa mam zachovat?Co mam robit?

A muzi,ako vidite toto jeho chovanie prosim VAs vy?

Chyba mi,myslim na neho,on mi povedal ze to citi rovnako...

Co mam urobit?Cakat?Bojovat?Odist?

Dakujem

Ja mam 27 rokov a on 37

kafe

jeho pohnútky.. nuž aj muži sú len ľudia a tiež NErobia veci správne. Aj on chce len byť s niekym šťastný. A ak sa rozhoduje v čase chaosu, bolesti, vnútorného nepokoja, čo robiť, väčšinou sa rozhodne dosť blbo. Len to nie sú veci zdravého rozumu, či úsudku, to sa týka srdca. Ale tak to má drvivá väčšina ľudí dnešnej doby - vnímajú a počúvajú len svoj rozum. Pričom je oveľa lepšie spolu s rozumom vnímať aj svoje srdce.

Tanicka 27

Vztah s mojim muzom a vztahu s dietatom je na inu debatu.Viem ze mu otec bude chybat a ver mi ze by som bola vdacna za striedavku,ale bohuzial je na opacnom konci sveta

Ano.Necham ho tak.A uvidim.Ja si uz nemozem dovolit takyto vztah to mas pravdu a to si aj uvedomujem.

JA len nechapem jeho pohnutku.NAco sa vobec so mnou stretava ked mozno stale lubi ju.Preco si to tam najprv vsetko nevyriesi.Nerozumiem mu.

kafe

Teraz je ti z toho tazko, ale ver tomu, že by to bolo oveľa horšie a bolestivejšie, keby si bola s chlapom čo si sem-tam odskočí aj k bývalke (teraz NEmyslím kvôli deťom), lebo ho to tam ťahá. Uvidíš, že ak ho necháš napokoji, časom môžete naozaj vybudovať krásny vzťah a on ti bude venovať plnú pozornosť, nebude v jeho zornom poli iná ženská. Alebo stretneš niekoho iného.. nezameriavaj sa na neho, akoby bol jediný na svete. Nie je. Teraz, v tomto momente určite nie je vhodný chlap pre teba.

Čo sa týka otca tvojho dieťaťa, pre dieťa (a zvlášť chlapca) je dôležitý kontakt s otcom. Ak o to prejaví záujem, snaž sa mu víjsť v ústrety a dopraj mu stretávať sa so synom. Aj keby sa zobudil o 5 alebo 10 rokov. Dieťa ten kontakt potrebuje.

Tanicka 27

A ze potrebuje byt sam to suhlasim tiez

V podstate mu to aj takto nejak poviem....Nebudem sa nikam tlacit ani bojovat...On musi na to prist ako chce fungovat dalej

Je mi tazko z toho ale co uz

Tanicka 27

Ja som v rozvodovom konani ale ja s mojim muzom nezijem uz od zaciatku tehotenstva a ani sa nestykame,kedze moj manzel zije v Amerike

Ja mam v sebe utriedene veci velmi dobre.

U nas ziada striedava starostlivost nepripada do uvahy kedze opakujem muz zije v Amerike a o syna nejavi extra zaujem takze bohuzial musim riesit NEJAKU ako pises kamosku na strazenie,na obcasne strazenie podotykam

Ale mas pravdu v tom ze to chce cas

kafe

Tanicka, si v rozvodovom konani, este nie si ani rozvedená a už sa vešiaš na druhého chlapa? Si zúfalka? Dopraj SEBE ale aj jemu čas, upratať si v sebe a ujasniť si čo vôbec chceš/chce. Na to potrebujete OBAJA voľnosť a nie skákať hneď do vzťahu.
Podľa mňa je to obrovská chyba, že si nedopraješ trochu kľudu, samoty a času na ponorenie sa do seba, uzavretie toho čo bolo a hlave ujasnenie si povinností s otcom tvojho dieťaťa, ako sa bude podieľať na jeho výchove. Toto by ťa malo teraz zaujímať, zvážiť striedavú starostlivosť, aby si mala i ty dostatok voľnosti na svoj život napríklad (a nemusíš riešiť kámošku na stráženie). Toto ťa nezaujíma? Holt dievča, už máš POVINNOSTI aj voči dieťaťu, nie len PRÁVO na svoj život.
To, že sa chlap vyjadril, že nevie čo má urobiť je v mojich očiach jasné ako facka - je to maximálne nevhodný čas na nový vzťah. Ešte nemá jasne stanovené pravidlá čo a ako s deťmi, on si to v sebe neutriedil čo cíti a či vôbec ešte niečo cíti k bývalke.. proste POTREBUJE BYŤ SÁM aby mohol niečo uzavrieť (alebo aj nie) a pohnúť sa ďalej. Inak veľmi riskuješ, že chlapec bude pendlovať medzi vami dvoma a nebude sa vedieť rozhodnúť. Nepodceňuj deti a otcovské puto k nim. Z lásky k deťom sú aj chlapi schopní veľkých vecí.
Drž si odstup a radšej počkaj rok dva. Máš sama čo robiť so svojim životom. Tak si daj do poriadku najprv ten svoj a potom niečo rieš. Ale určite nie s chlapom, čo nemá uzavretý predchádzajúci vzťah.

Agnes998

Blbe to nebude, uz nie ste ludia bez zavazkov a mas malicke dieta ktore nemozes nechat doma. Vsak malu asi este aj kojis, musis ju mat pri sebe. Ak s tym on nema problem, tak to nemusis riesit.