4 roky sama, som nešťastná

Príspevok v téme: 4 roky sama, som nešťastná
lea321

ani neviem prečo tu píšem, proste potrebujem sa vykecat, som už 4 roky bez vztahu, budem mat 29 rokov, predtým som mala dva dlhšie vztahy, s jedným chlapom som sa začala stretávat, ale zistila som že ma klame tak som ho nechala. Veľmi mi chýba vztah a už som fakt bola dlho sama. Mám veľa kamarátiek, aj kamarátov, som obľúbená v kolektíve, vyzerám dobre, nie kvôli tomu aby som sa nejak povyšovala, mám dobrú prácu, nie som domased, víkendy trávim vonku, majú o mna chlapi záujem, ale ako to už býva, tí ktorí chcú mna, tých nechcem ja, proste beriem ich ako kamarátov, nie som zaľúbená a to sa nasilu nedá. Priznám sa, som náročná vo výbere partnera, nemyslím výzor, ale musí tam byť nejaká tá chémia, a spoločné záujmy, inak si myslím, vztah fungovať nebude. Ja ani neviem, kde mám spoznať nejakých ľudí, pretože aj ked sa vyberieme vonku všade samé páriky, alebo mladí chlapci, ale takí tí 30-tnici sú už väčšinou zadaní, alebo sedia doma....skúšala som zoznamku, ale to je proste už choré, ľudom ide len o sex, alebo samí primitívci s prepáčením. Naozaj, už som veľmi neštastná kvôli tomu, že som tak dlho sama, tak mi chýba partner, so všetkým čo k tomu patrí, a hlavne ked sú teraz sviatky, ide leto, rada by som išla s niekým na dovolenku, trávila pekné chvíle, ale nie je s kým. Prosím poradte, čo mám robit, viem že to príde ked to človek najmenej čaká, ale ubehnú mi najlepšie roky, a už je fakt čas, lebo štyri roky je veľmi dlhá doba. DAKUJEM.

nivalda

Jasne, ze to pride :) netreba mat ale blbe predsudky ! ..ten, je taky, ten onaky, tomu chyba toto, tomu hento.. treba dat sancu aj napr. nevzdelanemu, pretoze to hned nemusi znamenat, ze je hlupak.. chemia nemusi fungovat hned na prvy pohlad, niekedy cloveka dokaze ocarit myslenie druheho a ked clovek zisti, ze su dvaja na rovnakej vlnovej dlzke tak chemia moze spustit proces :)

leo3210

Takych ludi je vela ako ty. Rovnako to pocitujem aj ja. Ak nevyhladavam ziadnu plytku zenu bez nejakeho ciela, zenu, ktora ma naozaj v hlave, dokaze sa porozpravat, zasmiat a uzivat, resp. zit zivot, nenahlit sa niekam bezhlavo, tak je tu prazdnota. Neda sa zoznamit v realnom zivote, neda sa zoznamit vo virtualite, pretoze tam hodnotia vsetci len na zaklade fotky a maju vsetkych co ich oslovia zafixovanych ako primitivov a uchylakov. Co uz, zalozime dalsiu zoznamku? Asi nie. Ostava nam len zit ako doteraz a mat otvorene oci :)

taramtulka

podla mna, chyba je v povahe.. ludia si nevazia co maju. a stale chcu nieco nove, donekonecna. ale horsie je ta povaha. dnes kazdy stresuje, chce mat super telenovelovy vztah, a realita ide do kelu. chce porno, namiesto realneho milovania/sexu. chce 2 byty, dom, 3 bmw, chce dieta, prestiznu skolu, chce vsetko, uponahlana doba, ale co je najhorsie, je ta povaha. tvrdohlavost, malicherna hrdost (aj tak by ste vyfajcili obamovi za pol milion, tak jebem na taku vasu hrdost). tot moj nazor, ludze.

guest2014

A ja zasa suhlasim, ze ked ma baba nieco i v hlave a teraz nemyslim myslienky na nove handry a gelove nechtiky..., ale proste ak ma vseobecny rozhlad, vie komunikovat na rozlicne temy a ma rozne zaluby, tak asi sa neuspokoji s niekym, kto ju bude iba fyzicky pritahovat, ale naopak, ak to ma dlhodobo fungovat, tak bude fajn, ak ten chlap bude mat v hlave aj ine myslienky, ako kolko piv si da dnes a o kolkej dnes davaju futbal :o))).
Jasne, ze poblaznit rozum dokaze aj fyzicka pritazlivost, ale ak niekomu nejde o striedanie partnerov a zahravanie sa s nimi, aby si dokazala, aka je okuzlujuca, tak podla mna je normalne, ze od chlapa ocakava, ze v hlave ma i fungujuci mozog, kt. naozaj pouziva :o))).

chem

hm. som nevedela ze laska je obchod, kde niekto najprv musi nieco mat nejake vlastnosti-byt mily inteligentny uzasny najlepsie dokonaly ,na to aby mal lasku.lebo inak to nejde.. :O a vraj ked ju milujes nie je co riesit :D

nadej123

@lea321: zalozila som podobnu temu mam podobny problem ako ty , nie si sama

@youki: vdaka za nazor, je dobre pocut nazor muza na toto :) Inac nepotrebujem karieristu s XY titulmi a neviemakymi prachmi, ale je pravda, ze ked ja som inteligentna a mam VS a pracujem, mal by byt minimalne seberovny so mnou v tomto smere. Je logicke ze nebudem s nevzdelanym(nemusi mat VS vzdelanie moze doplnit aj sam :)) a s takym ktory je alebo lenivy alebo nie dost akcny (akcna som rada aj vo volnom case nemma na mysli len pracovnu sferu teraz)

...myslim, ze plati na dobre sa dlho caka ... :-) a lepsie je mat menej vztahov a kvalitnych ako striedat partnerov, nie? radsej som sama ma to vela vyhod ako keby som mala chodit s niekym s kym to nema iskru - kopa zadanych ludi je nestastnych a na svoje vztahy frflu a su v nich zo zvyku to aspon nie je nas pripad, nie?:-) a uzivaj si ze si single mas vsetok cas na seba a kamaratky atd. az pride partner budes si uzivat ine krasne veci, ale pre zmenu tieto "slobody" az tak nie, vsetko ma svoje plusy :)
hlavu hore zeno :P

youki

dievcata, uvedomujete si ze rozumni muzi ktorych chcete casto nemozu zacat riesit vztahy tak skoro ako vy, ak sa na vztah pozeraju z dlhodobeho hladiska? Ak si myslite, ze je na vas vyvijany tlak v podobne "dobre vyzerat", "usmievat sa" atd., tak skuste porozmyslat, ake ocakavania su od muza?
Ja tiez nemozem pocas VS riesit partnersky vztah, uvidime co bude o mesiac-dva kedy koncim druhy stupen VS. Ale podstatne co som chcel, ze sa venujem pomoci studentom nizsich rocnikov na nasej fakulte a mam teda k dispozicii pomerne velku vzorku chalanov (kedze ide o odbor, kde su skoro sami chalani). A co vidim a pocujem, tak maju rovnaki problem ako zeny. Zeny tu pisu, ze chalani chcu tie, ktore otrcaju zadky (ikona zeny z casopisu), a muzi si zase myslia, ze bez penazi a kareiry to nema vyznam (ikona muza). Akorat ze zena si moze dnes vybrat, ci chce karieru alebo rodinu.
A tie, ktore tu vinite muzov, ze si vas nevsimaju len jedna rada: druhych nezmenite, seba ano. Treba zacat u seba, lebo osobne by som po precitani nazorov tu asi ani ziadnu z vas neoslovil.

Prezyvka55

rumcajs len malo ludi s chorymi alebo postihnutymi tahat cely zivot.
bud ich maju len docasne lebo nikto nebol iny po ruke, alebo maju tiez nejaku vadu alebo potom ta najlepsia skupinka su fakt ti cestni.

a co sa tyka zdravych co nemaju partnera, vacsinou ako som spominal maju vysoke naroky a neponukaju ziadnu protihodnotu kt ich idealny partner pozaduje. Napriklad mila pekna chce inteligentneho pritom ona nie je. Alebo inteligentna chce macha pri tom ona je priemerna. A tak. Proste bud sa upusti z narokov v jednej alebo druhej strane alebo musi ten clovek potom zapracovat na tom aby poskytol realne to co jeho alebo jej ideal ocakava. Hodnoty su to rozne preto tazko odhadovat. Najlepsie je aktivne hladat a skusat.

Hlavne nelutovat sameho seba. Taky clovek je odpisany u vacsiny maximalne sa ho ujme nejaky fatalista alebo niekoho kto nema po ruke niekoho lepsieho, pretoze nikoho nebavi pocuvat neustale plakanie a vyhovaranie sa niekoho ze sa neda nieco a vsetko je zle.