Agentura Pro - staff

hellgirl_09

Zdravím, chtěla bych se zeptat lidí kteří byli přes agenturu Pro staff v Německu, přímo v europa parku. Nejlépe i ti kteří jedou do europa parku letos. Chtěla bych se zeptat na pár věcí takže bych byla ráda kdyby mě takový lidi kontaktovali. Děkuji a přeji hezký den.

Martin9

Byl jsem s Prostafem tohle léto jako animátor v Španělsku v hotelu Sentido Playa Esmeralda h10 v Costa Calma - Fuerte Ventura . Hotel to byl moc krasnej , poměrně klidnej a tichéj pouze s dospělými . Práce byla v pohodě. Aktivity nebyli vůbec náročné , byli jsme rádi za 5+ lidi. Měli sme skvelou šéf animatorku, úplně nejvíc skvelej člověk .. hodně mi pomohla , hodně mě naučila a neměli jsme vůbec zadnej problem . Ba naopak si myslím že jsem si udělal skvelej kontakt. Hotel to byl opravdu klidný a soft animation . Mamagment prijemnej , s ostatními pracovníky jsem si v celku padl do noty .. Mám jen ty nejlepší vzpomínky . Až se za ten cca měsíc budu vracet zpět , doufám že se dostanu spatky do Costa Calmi . Prostaff mohu jen doporučit, před mým odchodem byli moc nápomocní.

Malta

Agentúru ProStaff môžem na základe vlastných skúseností len NEODPORUČIŤ. Tento rok sme sa k nim zverili s tým, že ponúkali dobre vyplácanú prácu na Malte, pričom zverejnené výdavky boli veľmi nízke. Bohužiaľ sa jednalo o KLAMLIVÚ REKLAMU. Mnohé výdavky boli zatajené (cestovné napr), niektoré bolo veľmi ďaleko od skutočnosti (ubytovanie). (NEZVEREJNENÉ VÝDAVKY!) Mesiac po podpísaní zmluvy nám dokonca zaslali informáciu, že je nutné, aby sme si sami zaobstarali uniformu, ktorá nás vyšla minimálne 100 eur. Túto informáciu dostali od ľudí, ktorí tam už boli a museli si všetko zháňať na mieste. Aj tieto informácie boli však nesprávne- povedali, že je nutné nosiť balerínky- až po príchode nám bolo povedané, že tie sú prísne zakázané a museli sme si ísť kupovať vyhovujúce tenisky( o ktorých nás ProStaff informoval, že nie sú povolené) Keďže sa jedná o klamstvo ohľadom pracovných podmienok, žiadali sme nejakú kompenzáciu škody - povedali nám, že to, že nám zaslali tieto informácie po podpise zmluvy pre nich stále neznamená, že sa jedná o pochybenie z ich strany a všetku zodpovednosť odmietli.
(UBYTOVANIE!!!) Agentúra slúbila asistenciu s hľadaním ubytovania, skončilo to tak, že polovica odkazov, ktoré nám zaslala bola nefunkčná a následne dokonca ich pomoc spočívala v odfotení orazovky vyhľadávania "accommodation in malta" v Google. Ak sa aj vy chystáte do zahraničia, verte mi, zvládnete to aj bez takejto pomoci :(

Lucie

Ja jsem pracovala cez Prostaff v Španělsku tohle léto a byla sem moc spokojena. Na mou první zkušenost s animací v zahraničí jsem se velmi těšila, i když jsem moc nevěděla, co přesně od toho očekávat. Ale celé léto předčilo mé očekávání. práce mě velmi bavila a se vším jsem byla naprosto spokojená. Bylo to mé nejlepší léto v životě. Na začátku jsem akorát nebyla spokojená se šéf animátorem, ale toho zaměstnavatel za 3 týdny vyměnil, a pak už celé léto nemělo chybu. Jak tým, tak hotel i lokalita. Mohu všem jen doporučit.

zuzu_123

Petula95, ja sa práve v septembri chystám na pohovor na prácu animátora na Kanárske. To bude pravdepodobne to isté, kde si bola ty. Mohla by si mi, prosím ťa, napísať ako ten konkurz prebiehal a koľko cca si platila za všetky vybavovačky? Som rada, že si napísala také pozitívne skúsenosti, pretože ja s touto agentúrou nemám žiadne skúsenosti, ale príde mi zvláštne, že pohovor je v nedeľu. Ďakujem. :)

Petula95

Čítala som si tieto referencie a tiež by som rada niečo dodala.
Posledných šesť mesiacov som pracovala ako animátorka cez Pro-Staff. Bola som s nimi prvýkrát ale mám skúsenosti aj sinými agentúrami. Ešte nikdy som sa však nestretla s takou ako je Pro-Staff, ktorá sa snaží vyhovieť nie len zamestnávateľovi, ale aj pracujúcemu.Ja som bola veľmi spokojná a určite ich môžem len odporúčať ďalej. To že som mala možnosť pracovať minulý rok na Kanárskych ostrovoch je samo o sebe ako sen. Absolvovala som kasting zo španielskou agentúrou, ktorá si má vybrala a na jeseň som odcestovala na Kanárske. Prvé 2 dni na Gran Canarii boli veľmi stresujúce, vybavenie papierov a keď mi povedali že letím na iný ostrov (kde môžem viac tancovať, to ma tešilo) a musím prestupovať bola som dosť v šoku, napokon som všetko zvládla a keď som prišla na La Palma a ubytovala sa v krásnej hotelovej izbe, úplne mi odľahlo. Práca bola nádherná ale aj náročná na psychiku, keďže vo veľkom tíme vždy niekto stresuje a potom sa to prenáša aj na ostatných. práca ma bavila, najradšej som mala tanečné show. Na konci mi už bolo dlho, ale chcela som dokončiť 6 mesiacov, na ktorých sme sa dohodli so španielmi. Momentálne mám animátorstva plné zuby, ale viem že po pár mesiacoch sa k tomu znova vrátim.

PeterP

Boli ste niekto s nimi v Spanielsku, na Kanarskych? Poslali mi teraz ponuku do hotela H10, na Gran Canarii a rozmyslam, ci to zobrat. Ze sa tam vela nacvicuje a ze to mbude makacka na zacitaku. Tak neviem. Je to hned prva ponuka tu: www.prostaff.sk. Ak mate niekto skusenosti z tohto hotela, dajte vediet.

Kristyna S

Byla jsem cez prostaff letos na Mallorce a nemůžu na ně říct nic špatného. Kominikace s nimi byla výborná. Práci animátorky jsem si užila na maximum. Krásná zkušenost pracovat v zahraničí a ještě k tomu u moře a ještě k tomu dělat, co mě baví - fitness a komunikace s lidmi. Poznala jsem kopu skvělých lidí, teď již přátel, z různých koutů Evropy. Už se moc těším až se navzájem navštívíme. Odnesla jsem si hromadu nezapomenutelných zážitků... Všem doporučuji!

Hankaa

Děkuji přispívajícím za reference. Právě ta Agentura Pro-staff provádí nábor po republice i za hranicemi. Doufám, že si je vygooglují i další zájemci.

www.jenprace.cz