Výčitky zo smrti psíka

Príspevok v téme: Výčitky zo smrti psíka
eevicka83

Ahojte..potrebujem sa vyžalovat ..pred týždňom mi umrel môj milovaný psík..ale idem po poriadku..kúpili sme ho pred 10 rokmi s mužom ešte sme nemali deti keď mal psík 2roky narodila sa nám dcéra vtedy mu ešte bolo dobre potom sa narodila druha dcéra a času na neho bolo menej aj keď sme ho často všade so sebou hrávali..veľmi má zbožňoval..postupne som ho ale stale menej hladkala ale stale som si ho všimla..bývame v činžiaku takze bol stale s nami..dávali sme mu jesť len drahšie granule ale on pýtal aj naše jedlo tak som mu vždy dala niečo no a myslím že tam nastal problém..po siedmich rokoch sa mu začali robiť močového kamene psík zrazu nevedel cinkať lebo mu kamene upchali mocou trubicu 7x postúpil takto operáciu chceli sme mu dát šancu na život..operácie stali okolo 8000eur a ešte okrem toho iné veci...no neľutujem ani euro len chcem napísať že hrozne ľutujem že keď nám začal ocikavat cely byt začala som byt na neho zlá a nevšímava aj s mužom.posledne dve operácie znášal zle lebo mu vyšlo črevo a pomedzi širšie na mechura mu vychádzal moc tak ho museli otvoriť 2x. Potom chudáčik dostal porážku a nevedel sa postaviť tak sme ho dali utratí so strasnym plačom...no ale ja sa s tým neviem vôbec zmieriť.a najviac má trápi že to že ho zbožnujem som si uvedomila až po smrti..strašne to ľutujem že som si ho nevšímali a bola na neho zlá lebo pocikaval byt ... Stale si hovorím že som ho mala hladkat no mám ďalšie dieta(3.)tak som nemala čas si ho všímať lebo som vačšinou utierala jeho pocikane .je mi ľúto že zomrel aj keď so mnou, ale nebol predtým povšimnutí...neviem ako si to nevyčítat...chyba mi veľmi aj keď sa mám o koho starať..
A

Ovecky

Nikomu sa nepaci dnesna doba. Ja som sa snazila vyse desat rokov nebyt uzatvoreny clovek ale tolkokrat ma ludia vyuzili a boli na mna odporni a drzi ze som sa rozhodla mat okolo seba iba 5 najblizsich. A psa. Vybavene dovi dopo. Nove znamosti uz nenadvazujem. Ako vravim co druhy clovek to vytrety magor. Na zaciatku sa kazdy pretvaruje ale kedze falos sa dlhodobo neda udrzat raz sa prejavi. Ludia su svine svinske dnes sa neda verit takmer nikomu

anjelik5

mne sa tato dnesna spolocnost tiez velmi nepaci a nepochopim ako moze niekto mat radse zviera ako ludi a deti..ked citam tie komentare a place nad psom je mi luto ze takto sa dnes ani mrtvy clovek neoplakava... ale tymto pristupom si skodime pretoze ludia musia vediet fungovat hlavne medzi sebou a ked to nebudeme vediet bude tato spolocnost veelmi zla.

Ovecky

Predstav si ze ja psa na piedestali nemam, ale ty si zrejme ta co okolo seba nema nikoho iba pitbulov a zurivych psov. Ale opakujem aky pan taky pes. Klasika, ked uz nema clovek argumenty uchyli sa k osobnym utokom. Tvoja averzia k psom je chora.

Angelika3

No ja teda tiež nevidím, že by ženy v okolí miesto kočíkovania venčili zástupy psov. Práveže sa väčšinou mocú po vonku, po obchodoch a proste všade aj s troma detiskami a len sa mračia a bľačia po nich a myslia si že každý im musí byť teraz nápomocný.
Mám pocit, že generácia našich mamín takáto odurdená nebola a to ani nemali k dispozícii moderné automatické práčky, ihriská s desiatkami rôznych preliezok, 3 roky dovolenky a i.

dobreuz

Zdravyrozum2 hej a hádzať všetky psy do jedného vreca? Porovnávať pitbula napr. so zlatým retrieverom je úplne scestné, ten by ani muche neublížil. No a nech nemajú deti, aj tak je už planéta preľudnená. A to, že rodičia len sotva majú vplyv na výchovu je fakt. Ak sa decko nepridá k hlúpej väčšine, tak buď sa s ním nikto nebude baviť alebo ho budú šikanovať. Takže čo si vyberie? Byť šikanované a poslúchať rodičov alebo neposlúchať rodičov a zapadnúť do ožranského, fajčiarskeho a ešte ktovie akého kolektívu? Radšej si vyberie druhú možnosť a rodičia sa môžu aj rozkrájať, ani nehovoriac o tom, že polovica rodičov má na háku svoje milované detičky, najprv si ich vytrtkajú a potom ich radšej pošlú preč vonku alebo ich zavesia na krk starým rodičom, ken aby mali pokoj od svojich „milovaných“ detičiek.

Zdravyrozum2

Boze to su tu zase nazory....keby ludia uvazovali ako ty nikto by uz deti ani nemal lebo s kazdeho dietata podla teba vyrastie gauner a zloduch. Aj ja nemam s ludmi iba pozitivne skusenosti ale netvrdim ze su len rakovina a zlo. Aj tie zvierata sa medzi sebou zabijaju a zeru jednemu mlademu muzovi pitbul uplne rozkusal tvar....zviera je proste len zviera a dnesna doba je v tomto uplne chora. Len aby boli ludia proti sebe co je smutne. S tvojim postojom sa necudujem ze jedina tvoja spolocnost su psy.

slobodnemaciatko

Zdravyrozum2,

tym zenam niekto tie deti musi spravit, presnejsie muzi. Muzi deti nechcu. Zeny si psa mozu kupit, dieta nie. Netvrdim, ze pes je nahrada za dieta, ale ver, ze je to dobra predpriprava, minimalne v zodpovednosti. To len na margo tvojej poznamky, ze kedysi zeny kocikovali a dnes vencia zastupy psov.

Ovecky

Musim podotknut ze ak niekto kocikuje psy s lakuje im nechty to je uz silna kava ale vzdy lepsie ako vychovavat rozmaznanych drzych pankhartov co ine nevedia len slopat hulit a nadavat, do sveta kde sa mladi trtolia uz od 12 a speje do sra...ciek. Neni nad to ked decko piples a vyrastie ti gauner alebo flandricka. To sa u psa nestane tam totiz plati aky pan taky pes ale u decka sa mozes aj poskladat ked sa dostane do zlej partie je koniec. Prachy a usilie v lufte. Hnus

Ovecky

Ahahahah to som sa zasmiala. Vacsina psov je na svoju rodinu - svorku fixovana a ma k nim cit. Nejde iba o zranicu ale brani si ich a tesi sa z ich pritomnosti. Co sa o ludoch povedat neda. Kazdy druhy chlap ci zenska si to rozdavaju tam kde niekto otrci ze? A kolko vztahov je z lasky a nie pre prachy? Ked ide o majetky brat brata nepozna. V akej vybajenej zemi to zijes? Ludstvo je rakovina my zvieratam nesahame ani po clenky!