Aky pomer sacharidov/bielkovin/tukov denne prijat ak sa snazim schudnut?

Príspevok v téme: Aky pomer sacharidov/bielkovin/tukov denne prijat ak sa snazim schudnut?
htdch

potrebujem schudnut cca 12 kg. pribrala som tolko za dva roky. vaha stale ide ocosi hore, ani neviem preco. obmedzujem sa v strave. nejedavam biele pecivo ani vyprazane a pod. snazim sa prijimat viac bielkovin a menej sacharidov a tukov. ale neviem aky pomer coho. cvicim doma 30 min. kardio/abs jednoduche cviky - jillian michaels 30 day sherd. cvicim kazdy druhy den, niekedy kazdy den.

gxdgb

super dakujem. este sa chcem spytat ci je jedno kedy cvicim , lebo zvyknem cvicit vecer az okolo osmej aj neskor niekedy.

lh95

ale odporučal by som ti aspon tych 200g sacharidov a rozdelit si cih počas dna najlepsie rano na obed a po treningu cviceni a na večeru si ich davat nemusis :)

lh95

kedy ti to postacuje a necitiš sa slaba bez enregie podrazdena tak kludne si to nechaj na tej urovni :) a sleduj ako ideš dole ty by si mala vediet ako ti telo funguje viem ze sa to lahko povie ale musis postrehnut na sebe ako to je :)

lh95

zajdi aspon 3 krat tyzdenne do posilky a daj si nejake cviky na rozvoj celkoveho svalstva Drepy,mrtvy tah, bench press...a bielkoviny si daj 1,3-1,5g na kilogram hmotnosti,sacharidi si daj na 4 g na kg hmotnosti ak budeš priberat tak to zniž ale si daj sacharidove vlny a tuky hlavne zdrave a jedla si rozloz na viac malych porcii denne takych 4-5