Páčia sa mi chudšie dievčatá, ale svoju milujem

Príspevok v téme: Páčia sa mi chudšie dievčatá, ale svoju milujem
Tomike22

Chodime s priatelkou 3 roky už, ona ma 21 ja mam 23, ale je trosku baculka, nie velmi ale brusko a prdelku ma väčšiu., Zvykol som si na ňu, ale stale pozeram obzeram chude holky s dobrou postavou... Viem ze vyzor neni podstatne a mozno by to tak neklapao a s velkou pravdepodobnostpu by som to lutoval ..ale take mam pocity a myslienky :/ S priatelkou sme stastny, boli sme aj na dovolenke, vela sme toho zazili a toto je jediny moj problem..

Ako sa zbavit toho pocitu ???
jej sa velmi nechce cvicit...

doubledog

nesnaz sa sameho seba presvedcit, ze je to ok. nie je.
to je blud, proste sa ti pacia ine zeny a s tou tvojou si skor z inych dovodov, ako ze by sa ti nejak extra pacila.
ale na to mas cas, je vysoko pravdepodobne, ze este budes roky zit so zenou, ktora sa ti fyzicky az tak pacit nebude.
tak aspon kym si mlady, tak maj trochu vyssie naroky.
akurat nechapem, ako ste sa mohli dat dokopy, ked mas iny vkus.

fibula

tak to je pravda, najma mladi muzi a chlapci maju strasne velke naroky na vyzor dievcat a zien. Aby bola vysoka, stihla, mala dobre tvarovany zadocek, velke prsia, peknu tvaricku, krasne dlhe pestovane vlasy, pekne zuby a neviem co este. A sami casto vobec o seba nedbaju, maju pivne ovisnute brucha odstavajuce spod triciek, su zhrbeny, s dioptriami, odstavajucimi usami, vlasy ledabolo, zuby zlte neumyte, topanky rozcaptane, nohavice im visia dobre ze ne na kolenach, pachnu po cigaretach alebo alkohole. Hlavne ze vedla seba chcu dokonalu zenu.

citrusar11

Ano, muzi tiez zacnu casom priberat. Mne sa to prave stalo, ze som pribral, tak som musel zacat robit nejake aerobne cvicenia, lebo uz som sa necitil konfortne vo svojom vlastnom tele.
Ak mam byt uprimny, tak na lasku medzi muzom a zenou absolutne neverim. Je to totalna magorina. Kazde jedno manzelstvo je predurcene na koniec. Ak najdu dedka a babku stale spolu, tak je to len preto, ze ti dvaja su uz dementni:-) Keby neboli, tak by isli radsej od seba.
Skutocnou radostou su len deti, vztah je strata casu.
Verit na lasku je to iste ako verit na to, ze sa vsetci budeme milovat a pod., proste utopia.
Skor vyhram v lote ako pridem ku skutocnej laske:DDD

guest2014

Inak mna zaujala ta veta v Tomikeho prispevku - "zvykol som si na nu". Ak budes Tvojej priatelke davat najavo, ze chces, aby schudla, urcite nepouzi tuto vetu :o))).

A inak toto forum je celkom dobra protivztahova terapia :o). Ja som si sice uz v poslednom case hovorila, naco sa stresovat tym ze som sama, najlepsie to ignorovat, proste radsej sa zamerat na seba, na svoje zaluby a hlavne zdokonalit sa v cudzich reciach, ale teda ked som si pauzy medzi naberanim novych fraz z cudzich jazykov vyplnala na tomto fore a citala rozne prispevky a nazory, tak teraz som si fakt ista, kaslat na vztahy a proste egoisticky sa zamerat na seba :o). Ved nato aby si na mna niekto zvykol, ale casom ma chcel vymenit za inu, lebo nedajboze casom priberiem :o))), tak.... . A mimochodom, chlapi snad casom nenaberaju kilecka a pivne bruska :o)?

A inak tiez mam skusenost, ze vonkajsiu krasu riesia hlavne muzi. Ale tak mozno je to dobre, keby mali zeny tolko sebavedomia ako chlapi, asi by sa casom znizil pocet ludi na planete :o) a teda z trendu zvysujucich sa miliard (ludstva) by nastal uplne opacny trend :o))).

Sejla

Lulu, no veď bohvie kde to sebavedomie berú:) Žena má rozopnutý horný gombík a každý chlap si myslí, že to LEN kvôli nemu, aby ho zbalila a už začne rozmýšľať, že tá jeho nemá také kozy, zadok, neviemčo.. Zvieratká:)

DontWorry

Mna udivuje len jeden fakt.

Ak je baba baculata, viac pri sebe tak clovek nevie ako to jej ma povedat, naznacit, ze by mala schudnut mozno by jej to aj prospelo, boji sa urazit.

Keby mala ledva 50 kg, bola by chuda popripade stihla, tak prve co pocuje taka zena "aka si chuda preboha, jedz vsak vyzeras jak kostra".

To je presne môj pripad a stretavam sa s tym velmi casto a nie preto, ze nejem, ale genetika obcas nepusti.

Netvrdim, ze mame takym zenam nalozit, ze tie tuky velmi dobre nevyzeraju, ale da sa aj takej zene taktne naznacit, ci by nezvazila aj kvôli zdraviu sa trochu viac hybat a stravovat sa.

A najlepsie je, ze stale len muzi toto riesia, to ako zeny vyzeraju, ale keby tiez niekedy mrkli na seba, ze taki perfektni nie su. By som bola zvedava drahe muzske pokolenie keby prisiel dakto za vami s vetou "zacni cvicit, lebo pivne brucho ti naozaj nesvedci" alebo "priber, lebo nevidno na tebe ani gram tuku a nie je to ani kus sexi"...

Tieto dristy stale pocujem len zo strany chlapov -.-

Lulu2011

Sejla - :))))))) ze...ja stale vravim a zase s abudem opakovat, kiez by zeny mali take sebavedomie ako chlapi, hocikajý skaredulko, ale kazdy chce krasavicu :)))

povrch

Ja myslim, ze chude zeny skor nejak historicky evokuju v muzovi potrebu ochranovat ju, lebo nie je zabezpecena a je akosi zranitelnejsia, alebo co. Preto su da sa povedat pritazlivejsie. Tento pocit ale nepocita s tym, ze to robi zena zamerne, aby sa mohla prisat na nejakeho prachaca. V kazdom pripade je to ale len pocit, ktory dokaze inteligentnejsi muz prekonat. Mne by zivot s nejakou vyfintenou anorektickou, alebo bulimickou pripadal trochu ako zivot v africkom kmeni s domacim zvieratom, co potravu po zjedeni vyvracia.