Milovanie s pannou?

Lucinka1

Ja som mala priateľa, jedného hokejistu ktorý si myslel že mu patrí celý svet. Bola som doňho blázon, boli sme spolu necelého pol roka .. bola som panna a po mesiaci ma nútil do toho, povedal že ak mu nedám rozíde sa so mnou. určoval aj dátumy, ak to nebude je koniec.. Nestalo sa nič, našťastie. Teraz som na seba hrdá, že som to neurobila,a odložila som si to pre toho ktorý si to zaslúži a s ktorým mám krásny vzťah už viac ako 3 roky..:-)

m9x5

Ja vám poviem, že wreck má úplnú pravdu, ja som mala 17, priateľ na mňa tlačil, že všetci to robia, prečo nie aj my (mal 22), že on to má rád a že aj mne sa to bude páčiť a podobné reči. Dnes mám 28 a dodnes ľutujem, že som to urobila. Chodili sme spolu dlhšie a bol to úplne normálny vzťah, no vyslovene ma do tohto donútil. Som z konzervatívnej rodiny a nemala som nikoho s kým by som sa o tom mohla porozprávať a vždy som (ako pri prvom milovaní) aj pri každom ďalšom plakala. S tým priateľom som sa rozišla (nebol toto hlavný dôvod) a keď som mala ďalšieho, trvalo veľmi dlho, kým sa to celé znormalizovalo. Ale našťastie je to ok, už to tak neprežívam, no viem, že svojej dcére sa to určite budem snažiť vysvetliť, aby sa nikdy do ničoho nedala dotlačiť.

Amily

Ak mam za seba povedať ..Tak radšej skuseneho ako panica .. Ta predstava že dvaja neskusení v posteli mi pride smiešne .. A tak zo skuseným je to take vzrušujuce aspoň pre mňa.On vie čo a jak a tak ,povedie tu babu :-)

ja ja

mna to urcite vzrusuje myslienka na to ze by som sa miloval s pannou. bohuzial take stastie som nemal. ako je to u bab, tiez maju radi panicou? /skor asi nie/

wreck

je to pravda, ak je ta deva nasa. ak nie je, tak menej rozvinute formy zivota to urobia aj tak (plati pre obe strany).

ja som mal moznost a neurobil som to. nechcel som, aby si raz, ked bude milovat, vycitala, ze to kedysi dala niekomu len tak lebo bola prilezitost.

nech je krestanstvo akokolvek spiatocnicke, v tomto ma pravdu. kazda deva-panna, by si mala velmi dobre rozmysliet komu a preco sa necha osukat a ci je to ten pre nu spravny dovod. pri najmensich pochybnostiach treba okamzite vycuvat.