Bolesť pod pupkom

Príspevok v téme: Bolesť pod pupkom
melinda123

Ahojte, prosím keby ste mi mohli poradiť. Už asi dva týždne mávam bolesti pod pupkom. Najskôr ma to bolelo len na dotyk keď som si to nahmatala, tak som to nebrala nejak moc vážne, bolí ma to pod pupkom v rozmedzí asi 7 cm a na šírku aj 14 cm, tak neviem či sa tá bolesť ťahá zo stredu alebo z bokov..ale celý ten úsek ma veľmi bolí, teda hlavne včera to začalo, pretože som mala pohlavný styk, no museli sme hneď prestať, pretože keď na konci priateľ na niečo narazil, tak ma celé brucho z toho rozbolelo. Výtok ani krv som nespozorovala. Ďalšia vec je, že som aj asi pred dvomi týždňami prechladla, no už mi je lepšie a na wc nechodím často a ani ma nič neštípe pri močení. Bolesti som mávala predtým väčšinou len na pravej strane, ale to boli kvôli zlému tráveniu a hromadeniu potravy, no toto bola strašná a neznesiteľná bolesť v strede a aj po celej šírke. Objednala som sa už aj ženskému, no chcela by som vedieť aj váš názor, lebo som z toho nervózna a bolí ma to, či sa môže naozaj jednať len o prechladnutie alebo rozmýšľam, či to nemôže byť aj niečo s maternicou. Ďakujem vám všetkým vopred za rady.

melinda123

Tak ja som už mala aj cystu na vaječníku, ale to bol iný druh bolesti a bolelo ma len na pravej strane dole v podbrušku, to už potom bolo v poriadku...ale toto je iné, tak sa dosť obávam čo to bude, už nech viem na čom som

Maja15

Ja som mávala bolesti v podbrušku minulý rok, pár mesiacov, taká tupá nepríjemná bolesť, ktorá sa zhoršovala v období ovulácie a menštruácie. Inak žiadny prejav ako krvácanie, výtok,... tak som sa odhodlala ku gynekologičke.... výsledok bola cysta na vaječníku. Dala mi HAK, cysta zmizla, takže všetko ok.