Priatel odmieta sex

Príspevok v téme: Priatel odmieta sex
muchotravka7

zdravim, s priatelom sme spolu 6 rokov, z toho posledne 2 sme spolu spali raz :/ ked to takto napisem, znie to strasne... ja mam na neho chut, ale on ma odmieta, vravi, ze ma lubi, ze sa mu pacim, ale sex je nieco, k comu sa proste nema... nechcem ho nutit, ale niekedy uz som fakt zufala, aj si poplacem, ale nic to neriesi... on tvrdi, ze ma stresy z roboty, z nasej buducnosti (planujeme kupu bytu) a preto na to nema chut... lenze ja som nestastna... a rozmyslam, ci ma vobec spolocne byvanie vyznam, lubim ho, ale zivot v celibate nie je presne to, co by som chcela... prosim, poradte, co robit...

lekno87

Pozrela si sa na to z druhej strany ?
Moje slove teraz nebudu utok. Skus ma pochopit.
Staras sa o seba ?
Snazis sa byt pre partnera pritazliva ?
....atd
Ja viem, ze vztah by nemal byt iba o tomto, ale niekedy robia zeny velku chybu, ze na toto nemyslia. Muz potom strati chut a ide to dole vodou.
Alebo skus vymysliet nejaky vylet, kde ho vecer prekvapis sexi pradlom, budes ho drazdit a ......... :-)

Pokial ani toto nezaberie, tak zrejme stratil zaujem o sex. A je na tebe, co spravis.

FrantisekBano

Vyskúšaj mu kúpiť tablety na podporu testosterónu alebo niečo čo zvyšuje chuť na sex. To, že nemá chuť kvoli stresu je uplne normálne. Tieto tablety zaručene pomôže. Mať sex 2 krát za niekoľko rokov je naozaj hrozné. Vyskúšaj niečo na -odkaz odstránený- . Je to prírodné a zaručene mu to navodí chuť na sex, uvidíš ;)

LMarika

Huraaaaa, prisla sparglova sezona, navar mu dobru velku porciu spargle, vraj je to afrodiziakum a dokaze prebudit k cinu prispatych a lenivych chlapov, zlepsuje vykonnost. Za pokus to stoji, nie?

vsetkoJeOK

Ale nebojte sa damy, uz cochvila nabehne miestne stado osamelych frigidnych zakomplexovanych pravidelnych prispievateliek ktore vam vysvetlia, ze vasi partneri vam nezaujmom o sex len prejavuju svoju skutocne cistu pravu lasku kedze od vas neziadaju ziadne hnusne ponizujuce sexisticke cinnosti a vy by ste mali byt nesmierne stastne :D

Daggi

tiez mam podobny problem... zo zaciatku sme mali sex 4 za den, nevedel sa ma nasytit, bol totalne happy, ze konecne ma nynfomanku, ako vzdy chcel, a po 3 mesiacoch sa to elemimonalo na 1x tyzdenne, aj to som iniciovala viacmenej ja... bol to znamy "obecny je..." (prepacte ten vyraz), tak ma to totalne prekvapilo. Uz takmer pol roka si sex dobreze nemusim vyplakat a stracam svoju hrdost, ked sa mu podkladam, a pomaly mi odpadava od chuti, ako moze byt taky asexualny! Pritom som krasna atraktivna zena, fakt nechapem, ze sa chlapi stazuju, ze ich zeny odmietaju, v poslednom case je to novy fenomen, a podobny problem ma vela mojich znamych, ze su to prave muzi, co stracaju zaujem... pre mna to znamena len jedno, a to, ze odchadzam... Pises, ze inak vas vztah klape, neviem, ci vztah bez sexu moze klapat, podla mna je to len zvyk, on ta berie ako spolubyvajucu a vyhovuje mu to. Je na tebe, ci to vyhovuje tebe... Ja uz brata mam, ja potrebujem partnera, so vsetkym krasnym, co k tomu patri ;)
Teraz som si vsimla datumy, mozno si to za rok uz nejek poriesila...

rbc

Jezis ako keby som citala, to co by som sama napisala. Mam priatela s ktorym sex fungoval fantasticky a zo dna na den utlo. Proste nic, ziadne dotyky, vasen, vzrusenie nic. U nás to trva zatial 4 mesiac a vobec sa to nelepsi. Skor naopak. Predtym bola aspon snaha aj z mojej strany teraz uz ma nebavi zobrat o to aby ma chcel. Navyse som pekna zena, a ini by si nohy dolamali. Riesim tuto dilemu sama v sebe uz niejaky ten piatok. Uprimne vidim to tak, ze urcite v takomto vztahu nezotrvam a radim aj tebe, aby si to pomaly zacala takto vnimat a uz sa vyrovnavat s koncom vztahu. Ked tvoje vnutro dozreje, tak to proste sekni. Viem je to nefer, ale chranis seba vo vztahu musis byt aj sebec, a on je tiez sebec, ked neriesi taku zavaznu skutocnost, napriek tomu, ze je evidentne, ze nie si stastna. Pre mna je to tiez mimoriadne tazke, predstavovala som si s nim zbytok zivota, ale viem, ze nedokazem byt stastna v takom vztahu, pomaly sa odputavam, hladam si vlastny program, viac sa socializujem, a uzatvaram sa do seba. obklopujem sa ludmi, aby som si zvykla byt bez neho a mala sa na koho obratit, ked bude najtazsie. Tu povestnu vztahovu bublinu treba pretrhnut a zacat znova zit.

m8cr6

muchotravka
inak obdiv, ja by som už zdrhla od neho. to mi pripadá ako týranie..no možno nie je chyba len na jeho strane.
Máš rada svoje telo? Máš sa rada? Páči sa ti tvoje telo? či by si chcela byť chudšia? Krajšia? Aj o to ide...Toto treba vymazať z hlavy ak sa trápiš vzhladom. A nesmieš sa hanbiť pred ním. Chodievaš pred ním nahá? Mala by si aj spať nahá! Penis je len sval. Treba s ním narábať inak zlenivie..Tento už zlenivel.:D Ale to nevadí. Dodaj si ten pocit, že si žena a vieš mu to spraviť presne tak ako to potrebuje. Masíruj mu ho alebo mu sprav niečo ako tantrickú masáš, musí opať dostať chuť na sex. je to na tebe!! Večer mu ho masíruj, rob mu to ústami, párkrát ho dokonči potom ho nechaj nedokončeného rob to takto pár mesiacov, možno postačí pár týždňov, stavím sa že tvoje sebavedomie v tomto je tak na bode mrazu, toto ti pomôže.. a skús aj večer pri sviečke, hraj sa s ním , nech znovu začne objavovať tvoje telo. Môžeš skúsiť aj voňavý lubrigačný gél a tak..
a ak ani to nepomôže a stále sa bude vyhovárať, tak ešte odbornú pomoc..
ozaj ešte by som skúsila toto: musí vidieť, že si príťažlivá aj pre iných mužov. nemusíš byť Miss World, ale žiaden ženský milý úsmev nie je škaredý ;) ak uvidí, že po tebe niekto pozerá, mohol by sa troška spamatať ;)

Maoam

oprava, 1x za dva roky....to zijes ako v klastore a si odkazana na masturbaciu tipujem alebo si skor ci neskor najdes ineho, ktory ta bude chciet

Maoam

mate vazny problem, ak sa da, skuste si sadnut a otvorene von s tym, preco NAOZAJ, pricin je viacero

ak sa to riesit neda, rsp. ak to nechce on vobec riesit, tak to nema buducnost, si mlada zena, sex 2x v roku...sorry...nonsens