Otras mozgu?

Príspevok v téme: Otras mozgu?
clovek987654

Dobrý deň chcel by som sa poradiť. V sobotu večer sme s kamarátom popíjali, opil som sa, prišiel som domov ani neviem ako a nič si nepamätám. Keď som sa zobudil, strašne ma bolela hlava, takto veľmi ma po opici nikdy nebolela a cítil, som, že je to iná bolesť. Potom si si nahmatal na prvej časti bočnej časti menšiu hrču, asi som spadol. Keďže bolesť niet a niet prejsť (ani som spať nevedel) tak som požil tabletku. Bolesť neprestala, ale nebola až taká intenzívna. Ale do nedeli večera ma stále bolela. Myslel, som si, že ak sa vyspím, tak to prejde, ale mýlil som sa. Je pondelok večer a stále ma trocha bolí, najmä pri prudkých pohyboch. Keďže príznaky otrasu mozgu sú podobné príznakom po opici, tak som teraz zmätený a neviem ako konať. Včera som aj vracal, stále sa mi točí hlava, som ospalý. Dnes mi tiež nebolo najlepšie v škole, akoby ma napínalo na vracanie. Bežne pri opici by ma to už prešlo, ale nestalo sa tak. Čo si o tom myslíte ?

Bramba123

Ahojte.Bola som na chate spadla som zo schodov.Nepamätám si čo bolo potom.To že som spadla som zistila na druhý deň lebo ma bolela hlava.Kamarátka mi povedala že som strašne spadla zo schodov a že som strašne z hlavy krvácala.Mame som ukázala čo sa stalo povedala že na zašitie to nieje.Celý deň som nerozprávala nejem včera mi bolo na vracanie.Mám Veľké zrenice cítim sa unavene bolí ma hlava a zaľahlo mi v ušiach.Ešte k tomu mi rastie aj zub múdrosti tak sa to nedá zvládnuť.No kedže som študentka je ťažké nájsť čas na doktora.Myslíte že by som mala ísť na RTG ?

karolinka122

ak pojdes aj na pohotovost, spravia ti RTG, kde sa vidi len prasknutie lebky, nie krvacanie do mozgu, odoslu ta na neurologiu a mozu si ta nechat na oddeleni na pozorovani 2 dni. Na CT vysetreni zistia aj krvacanie, ale to ti urobia iba v pripade, ak by si povedal, ze si bol nejaky cas v bezvedomi /vlastna skusenost/. Ta hlava ta moze boliet este tyzden, aj vyse.