Lacné bielenie zubov za okamih

Príspevok v téme: Lacné bielenie zubov za okamih
antiana

Čo poviete na ten nový systém bielenia zubov?(volá sa to White Light) natrú sa zuby gélom a pôsobí sa na ne nejakým modrým pulzným svetlom (ktoré je k tomu pribalené) a za 10 min. vidno vraj prvé výsledky...len chcem mať istotu že to neničí sklovinu, hoci tam píšu že nie a dokonca že je to prospešné, zuby sa že aj fluoridujú a má to dobrý vplyv aj na ďasná...

vitavi

Žlknutie zubov spôsobujú husté tuky , ktorých je v strave prebytok, hlavne v mlieku a mliečnych výrobkoch, koláčkoch, mäsových výrobkoch a v "rastlinných" priemyselne pozmenených tukoch.
Zuby sa prečistia až po čase, keď sa tieto tuky vylúčia, zaradí sa vláknina a prečistí sa celé telo. To trvá nejaký čas.

karolinka122

Vitavi, zdrava strava je urcite dolezita, ale jednoducho su ludia, co jedia vsetko a maju pekne biele zuby a potom ci, co ziju zdravia, nepiju, nefajcia a zuby ako kon zlte..Je to vrodene a vybielit sa daju len mechanicky, u dentistu, rozne pasty bieliace, co sammozrejme oslabuje sklovinu a robi zuby citlivymi, ale ked sa to neprehana, nemalo by to vadit zubkom..

vitavi

Biele zuby dosiahneš úplne iným spôsobom zvnútra. Žlknutie zubov spôsobujú husté tuky, šedé zuby spôsobuje slané a údené mäso, vajcia a problémy s pečeňou a čierne fliačky spôsobuje zubný kaz z cukru.
Biele zuby dosiahneš sviežou potravou prevažne rastlinnou. Dostatok vápnika získaš doplnením sezamovými semenami, najlepšie ľahko opraženými alebo varenými, čím sa vápnik sprístupní.
Umývanie zubov, samozrejme k tomu.

citrusar11

Na co by si si bielila zuby s bielym svetlom, ked na to mozes pouzit Bielu Perlu, stoji okolo desat eur.
Z C. by som po mojich skusenostiach nekupil ani bambus.
Kupil som prstene boli len silver plated (stali viac akoby boli strieborne), kupil som skuter, po troch tisicoch kilometroch je uz druhykrat v servise. Kupil som topanky, rozcaptali sa mi po dvoch tyzdnoch... atd. atd.

Filip900

Je to lacny cinsky šmejd... precitaj si nejake recenzie o tom produkte na heureke. Ludia, ktori na to naleteli tam na to pekne nadavaju. Ale to by malo byt kazdemu rozumnemu clovekovi jasne hned ked sa pozrie na tu cenu a tie sluby pri produkte. Nieco, co u nas stoji 5 eur, ti urcite zuby nemoze vybielit, ked kvalitne bieliace produkty stoja bezne okolo 50-100 eur a bielenie u zubara stoji 400 eur...rozmyslaj...

To \"pulzné svetlo\" nie je ziadne pulzne svetlo! :D...su to obycajne LED diodky. Je to ako keby si si svietil blikačkou z bicykla na zuby, na bieliaci efekt to nema absolutne ziaden vplyv. Pulzne svetlo je nieco uplne ine a hlavica, ktora vysiela pulzne svetlo nestoji 1 dolar :D.....

A tu mas ten produkt na alibabe za 1 dolar z Číny:

www.alibaba.com

...lacný šmejd...