Nemám žiadne záujmy

Príspevok v téme: Nemám žiadne záujmy
nugetka

Mám 17 a trápi ma to, že nemám žiadnych priatelov ... bude to asi tým, že nemám žiadne záujmy, koničky čiže niekde nechodím. Chcela by som sa s niekým zoznámiť, viete mi poradiť ako? Kam by som sa mohla prihlásiť a začať chodiť? ako nejaký klub, krúžok alebo také niečo. športy ma príliš nebavia ... prosííím

Blancheee

Je veľa ľudí v tvojom veku, ktorých baví variť, mňa napríklad tiež a poznám viac ľudí. Skôr si myslím,že tvoj hlavný problém sú tí priatelia, pretože ak by sisi našla aspoň 1-2 kamošky, spolu by ste si vymysleli program. Určite by ťa nahovorili na nejaký šport, ktorý by ťa bavil, lebo nezáleží natom, čo robíš, ale s kým to robíš. :) Hlavne sa nepopál, dnes človek málokedy nájde dobrých ľudí a priateľov.

vanix

No tak na to uz musis prist len ty sama, neviem ako ti inak poradit. Este ak chces zaloz si na nete blog, o hocom o co sa aspon trochu zaujimas, ci o zvieratach, vareni, filmoch, hercoch alebo to bude tvoj dennik. To tiez vie celkom zoskupit ludi s podobnymi zaujmami a tiez je to istym sposobom hobby. Ja ked som blogovala spoznala som par ludi, s ktorymi som bola neskor dobra kamaratka.

nugetk

No na tom kurze varenia by som asi nespoznala nikoho v mojom veku...no chcela by som sa prihlásiť do nejakého krúžku alebo klubu proste niekam patriť...len na nete som nič také zatiaľ nenašla kedže ani neviem čo chcem a čo mám hladať. A som z Ba

vanix

aha, uz som si vsimla ze sport asi ziaden. A co tak nejaky vytvarny kruzok? alebo rucne prace, neviem co vsetko uz byva. Hladaj na nete. Potom ak by ta bavilo hrat, tak nejaky dramaticky, tam sa tiez dost mladych zvykne hlasit.

vanix

Alebo skus porozmyslat este nad niecim co by ta bavilo. A nemas ani jednu kamosku, ktoru by si vytiahla niekam von? najlepsie keby aj ona potom zobrala niekoho sebou a sli ste sa tak zabavit,posediet, zahrat nieco, alebo sli spolu hoci aj do fitka. Vtedy mas sancu ze spoznas ludi.

vanix

Ani ziaden sport, alebo tanec by ta nebavil? aj ked obycajna zumba, tu teraz vyucuju uz asi v kazdom meste a chodi tam dost mladych bab cize isto by si niekoho spoznala, len ci by ta to bavilo no. Tie kurzy varenia mozu byt tiez fajn, akurat neviem ci by tam boli daki ludia v tvojom veku. Odkial si, ak smiem vediet?

james bond

tak sa prihlas do nejakych kruzkov varenia, tam spoznas ludi, alebo skusaj ine aktivity a nieco ta mozno chyti, kazdy musi mat nieco co ho bavi