Ako sa liecit vitaminmi a bez antibiotik!

Príspevok v téme: Ako sa liecit vitaminmi a bez antibiotik!
smc

chcel by som sa spytat ze ako vyliecit nachladnutie,bolest hrdla a aj nejaky kasel + hlieny bez antibiotik... iba nejakymi cajmi,bylinkami,vitaminmi atd.
alebo skuste napisat nejaku chorobu a ako ju liecit prirodne a hlavne bez antibiotik ktore uz neuznavam...
chcem aby to posluzilo ostatnym ktory preferuju takuto liecbu...
mam sice 15 rokov ale antibiotika ked som nemusel ani som nebral... a uz nechem ani.
podla mna na vsetky choroby je liek v prirode...
teda aspon na tie ktore nevznikli v skumavke ale to je tiez na dlhsie.
dakujem za tipi a odpovede

RNG

Nuz mne tie "slabe" prirodne pomahaju uz vyse 20 rokov A to bez skodlivych postrannych ucinkov patentovanych syntetickych liekov.
To iste plati aj pre moju rodinu a miliony ludi, ktori dnes presli zo syntetickych liekov na prirodne potravinover doplnky, napriek tomu ze napr v USA sa nesmie o nich hovorit ako o liekoch, hoci nesporne pracuju liecivo.Mnohe maju tak siroky zaber ze zaberu aj na take mikroby, na ktore zatial neexistuju ziadne dostatocne ucinne patentovane synteticke lieky.

rozprávka

Nachladnutie, bolesť hrdla a aj nejaký kašel + hlieny ... sú vážny problém a nejaké bylinky nepomôžu. Skúste si prakticky vyskúšať rady od RNG a uvidíte že nepomôžu. Potrebujete silné syntetické lieky a zmenu životosprávy.

RNG

Ked su rozne veci z prirody liecive, tak z nich moderne a silne vytazky su podstatne viac liecive. A kedze vazne konkuruju oficialne schvalenym liekom, tak vazne ohrozuju lekarsky monopol celkove, lebo vsetky jeho zlozky su silne zavisle na chemickych patentovanych liekoch.
Takze lekarsky monopol proti nim bojuje, nedovoli ani zmienku, ze by mohli byt liecive a dospelo to do takeho stavu, ze je treba silne sprisahanie, aby sa tato neudrzatelna a lziva situacia dalej udrzovala.
Pricom, kedze samotni lekari na sebe doplnky pouzivaju, v USA az 90% lekarov kupuje a pouziva doplnky, je jasne, ze len natlakom na nich a trestami sa zatial este monopolu dari, aby nezacali predpisovat tieto doplnky aj svojim pacientom

smc

tam akurat som nachladeny a smrkam take zlte hlieny zase nie uplne ale tak trochu minule to bolo horsie a uz sa mi polepsilo ...sem tam zakaslem

MultiLevel

liecba prirodnou cestou je mozna, ale priprav sa na to, ze niekedy zdlhava. Ked si supnes daky paralen, tak o par hodin ti je o cosi lepsie, ale ked si das caj zo salvie, tak zrejme po par hodinach nepocitis ucinok....
Ja som sa raz predavkovala paralenom, preto ho spominam. Moj zaludok ho po rokoch uzivania nezniesol a stacila jedna tabletka, aby som skoncila v nemocnici. Odvtedy sa liecim prirodnou cestou a vyse 4 rokov som nebrala ziadne ANTB. Vdaka uzivatelovi RNG, ktory tu prispieva, som objavila kopec prirodnych a silnych produktov. Uzivam pravidelne na prevenciu cesnakove tablety a ked aj napriek tomu nieco na mna lezie, dam si aj normalny cesnak (pokrajam na malinke kusocky a zapijem vodou). Okrem zinku a vitaminu C, uzivam este oreganove kapsule, silny hroznovy extrakt, extrakt z olivovych listov a GSE...

odpovedam

smc, nie vsetko, co je chemia je zle a nie vsetko, co je priroda je dobre. dneska fici boj proti "systemu", proti comukolvek, co je synteticke a ako extrem sa hlada utocisko v prirode a jej produktoch. to je vsak velmi pokriveny pohlad a neviem, ake zdroje citas ohladom zdravia, starvy a podobne, ale na internete a bohuzial uz aj v knihkupectvach koluje kopec hluposti. Co sa tyka syntetckych vitaminov, tak niektore su lepsie ako prirodne a niektore lepsie ako synteticke. Avsak synteticke nekupuj z potravin, ani DM-ka, pretoze nemaju garantovanu latku. V lekarni ano, tak vyrobok musi skutocne obsahovat to, co ma na obale napisane. Priroda ma casto velmi nizke koncentracie niektorych latok, take ver tomu, ze nie kazda choroba ma svoj liek v prirode. vezmi si, ze v miulosti ludia lieky nemali, boli odkazani na prirodu a umierali v nizkom veku, casto sa nedozili ani 50-tky. Co sa tyka antibiotik, ano, znizuju inunitu a nie je vobec spravne brat ich hocikedy. Ale zapalov sa s prirodou zbavis tazko a casto je to boj na dlhe trate. Mne sa to nepodarilo a napokon som na antibiotikach skoncila, ked uz mi zapal liezol na srdcovy sval, kde je umrtnost 90%. Takze neviem, aku chorobu si chces liecit, no v prvom rade by si mal chapat mechanizmus vzniku, priebehu a priciny choroby. Inak budes strielat na slepo. Pretoze nie kazda choroba sa hned lieci vitaminmi. Su choroby, ktore vyplyvaju z delecii a mutacii genov (pripadne nachylnost na ne) a s tym bohuzial nespravis nic.

smc

no ani nemam taky problem ale tak teraz vecsinou som bol asi 2x po sebe chori a teraz mi je tiez tak ako som pisal ... sice to preslo ciastocne a uz iba smrkam ale tak... vecsinou som chori 1x do roka niekedy v prechodnom obdobi a trochu ma to aj trapy ze co tak 2x po sebe alebo 3x
a stravujem sa celkom zdravo podla mna... zeleninu a ovocie jem hlavne v lete ked mame domace lebo ta z "tesca" asi velmi zdrava nebude :)
inak hram aj futbal,chodim 3x do tyzdna do posilky takze v tom ze sedim doma problem nebude...
a rozmyslal som ze si kupim vitamin C ale taky v prasku co je v DM mam pocit ako kyselina L-askorbova ale ucitelka spominala na chemii ze sinteticke vitaminy aj skodia vo vecsom mnozstve .. (je farmaceuticka ) ale tak niektory zase pisu ze nie a ze to beru aj 1-2 gramy denne... tak ja neviem uz

Deria

a este probiotika, co netreba podcenovat, hlavne ak si bral ab, ktore nicia crevnu floru. ak je ta znicena, je oslabena aj imunita.

Deria

ak mas casto take problemy, rozhodne si posilni imunitny system a to v prvom rade zdravou stravou. zamysli sa nad tym, ako sa stravujes. treba jest hlavne vela zeleniny a ovocia, pripadne doplnkovu vyzivu.