bolesti pri menstruacii

Príspevok v téme: bolesti pri menstruacii
rory

dobry den! chcela by som sa opytat nejakeho odbornika, kym pojdem za mojou doktorkou. mam 23, zhruba posledny rok a pol mavam prve 2 dni menstruacie dost velke bolesti. nie uplne kazdy mesiac. kym zaberie ibuprofen alebo panadol, trva to obcas dlhsie. existuje nieco, co by pomohlo? brat hormonalnu antikoncepciu kvoli tym dvom dnom sa mi zda zbytocne. vdaka!

rory

dakujem za tipy. takze prirodne veci vidim tiez asi zaberaju, skusim a ak nie, tak jedine antikoncepcia.. RNG, prosim ta, ten jam dostat bezne v lekatni?

lenuska

prosim poradte mi!!!
dnes je to po prvy krat od kedy mam menstruaciu ze mam take hrozne bolesti...ani som nesla do skoly...som myslela ze ma porazi to bola hroznaaaaaa bolest..neviem co mam robit...zajtra treba ist do skoly ale sak ja sa zblaznim v skole s takymi bolestami prosim radte(mam 15 rokov)

matusik281@azet.sk

Ja mavam velke bolesti od prveho dna ako som dostala prvu menstruaciu. Bolo bezne, ze som zvracala a cely den som bola mimo. Postupne vekom sa to zlepsovalo. Mala som antikoncepciu asi 6 mesiacov a naozaj to bola pohodicka. Jedine co mi zaberalo na prve tazke dni bolo, 2 -3 ibalgin 400 v priebehu hodiny, horuca handra polozit na brucho, a cakat , ze kazdou minutou to bude lepsie.

RNG

Skus damianu, pupalkovy ci borakovy olej a hlavne mexicky jam.
V mnoho pripadoch 2 kapsule 2-3 krat denne mexickeho yam-u pomohlo. Zacat brat cca 5 dni pred az do skoncenia.

milius

Ahojte.Ja mávam tiež hrozné bolesti bruch menstruaciou a prvé dva dni tiež umieram od bolesti.Popritom beriem antikoncepciu!A napchávat sa stále Ibalginom ma fakt nebaví...Snád sa to zlepší...

rory

dakujem, dee! ved ja praveze zvyknem cvicit, ale mozem skusit tych par dni pred viac. a cajik si kupim veru, dik. ked vsak pridu bolesti, uz by som fakt zjedla hocico.

Dee

skus par dni pred menstruaciou viac cvicit, uvolnis sa tym a mne tiez pomahal gynekologicky caj, dostanes ho v lekarni. Pila som ho den pred a aj pocas menstruacie.