Môžem byť tehotná?

Príspevok v téme: Môžem byť tehotná?
Basikk

Ahojte. Chcela by som sa opýtať na Váš názor. od 3.4 do 9.4 som mala menštruáciu. Mávam ju cca rovanko ( občas sa stane že príde 2-3 dni skôr) 21.4 som mala prerušovaný pohl. styk s partnerom. bol vo mne asi na 2 min. a potom ešte asi 2x po 1min. Cca. K ejakulácii nedošlo ani vo mne ani mimo mňa. Lenže teraz mi 5 dní mešká, mám citlivé bradavky a torcha ma jeden deň sem tam pichlo vľavo v podbrušku. Stresujem. Myslíte že môžem byť v tom? ...Ďakujem za vaše názory

Basikk

Lady D....ano ešte stále akurát som u seba spozorovala taky biely vytok ktorý mávam pri ovulke...tak ja už neviem...to telo si robí čo chce. Budem si robiť ďalší test cez víkend...tak snad to bude v pohode..

ladyD

Basikk
Za maalicko :).. tiez mi dost pomohlo ked si na mna niekto nasiel tu minutku na odpisanie a poradil mi :) .. o tych "kvapockach lasky" tiez nejako vela neviem alee mnohi mi povedali ze LEN z toho sa otehotniet neda .. Tak duufam ze ti to dobre dopadne :) .. aa ozaj ako si na tom? este stale ti to meska?

Basikk

ladyD
ĎAkujem ti veľmi pekne za upokojenie :) ... Len som sa obávala veľmi tých povestných "kvapôčiek lásky" už som o tom dosť čítala a nevime čo si o tom myslieť. :)

ladyD

ahoj :) .. uplne chapem tvoj strach a stres, v ktorom si lebo som si presla niecim podobnym .. ale mozem ti povedat, zee je uuplne minimalna pravdepodobnost, aby si mohla byt tehotna, alebo lepsie povedane -ziadna .. meska ti to najskor zo stresu takzee sa upokoj, nemysli na to a ono to pride :). A ak ti mozem poradit nabuduce pouzite radsej ochranu a predides tymto stresom.