ŠTIEPIACE SA NECHTY!!PROSIM RADUUU!!!

Príspevok v téme: ŠTIEPIACE SA NECHTY!!PROSIM RADUUU!!!
adkaaa

Posledny polrok sa mi neskutocne stiepia nechty dokonca az tak,ze v strede nechta sa mi urobi bublinka ktora pukne a nechty sa stiepia skoro od polovice:-( nikdy som s tym problem nemala a stravujem sa stale rovnako...uzivala som uz aj zinok cele balenie a skoro ziadne zlepsenie:-( mate s tym niekto skusenost?

goldie

Ahoj,

celkom zaručene funguje užívanie kombinácie vitamínov MERZ SPECIAL DRAGEE - kúpis v lekárni(60 tabs cca 350 SKK) a prípravok NAIL DEFENSE od ORLY - obsahuje želatínu, kalcium, nanášať najskôr denne potom stačí raz za týždeň samostatne alebo pod lak na nehty. Ja mám ten istý problém a s týmto sú nehty za cca 2 týždne "vyliečené".

aninka

podľa mňa sú super vitamíny Kremík + H a tiež vo Fann-ku kúpiš výživný lak na nechty Mavala. Je síce drahý, ale vydrží strašne dlho a je straaašne super. Ked ho používam fakt pravidelne, tak mám super nechty. Ale akonáhle prestanem na mesiac, už sa mi kazia. Mám ich strašne krehké a veľmi sa štiepia.

sun(s)

tiez sa mi moc stiepili nechty, a uz som bola zufala:( chybu som robila v tom, ze som si ich strihala tymi cvikackami na nehty ..tak som si ich prestala strihat...a normalne mi rastli krasne...:) a teraz si ich len pilnikujem:P sice to neznasam, ale co uz ked to pomaha:) mam z oriflamu tiez ten posilnovac a teraz ucinkuje...takze vela stastiaaa:) paaa

adkaaa

Vazne??to som este teda nepocula ale mozem skusit..ja to nechapem ze preco mam takyto problem ked som cely zivot mala normalne zdrave a dlhe nechty.Neviem,ci to nemoze byt stresom,lebo inac sa v mojom zivte vazne nic nezmenilo ani strava ani nic ine aspon ja som si nic nevsimla.A inac aj ja to zachranujem lakom..