Naozaj stačí?

Príspevok v téme: Naozaj stačí?
leeia

Ahojte. S priateľom sme spolu 6 mesiacov. Obaja chodíme na VŠ. On študuje inú školu, náročnú, a nemá na mňa až toľko času, koľko by som chcela, ale viem sa tomu prispôsobiť. V prvých mesiacoch sme mávali sex častejšie, podľa možností tak cca 3x za týždeň, v poslednom čase to už je raz za týždeň, alebo aj raz za 2 týždne. Nie je to tým že by som mu zovšednela, alebo by stratil záujem, mal ma istú, alebo tak. (toto mi neodpovedajte). Vidím aj sama na sebe, že ja som tá aktívna, ktorá by chcela viac, nehovorím že on nikdy nemá chuť, ale ja ju mám podstatne častejšie. Myslím, že mi to tak zostalo z predchádzajúcich vzťahov, mala som chalanov vždy v mojom veku, ktorí boli celí hrrrrr. Tento je trošku starší, má 25, a ja rozumiem že štúdium ho môže dosť vyčerpávať, preto nevyvíja na milovanie toľkú aktivitu. Je to pre mňa síce trošku škoda, ale snažím sa s tým zmieriť. Minule mi ale zahlásil, keď sme boli PO, že keď bol mladší, tiež to chcel takmer každý deň. Teraz však mu vraj stačí raz za 2 týždne a poriadne. Ja som práveže kedysi myslela, že muži sú okolo tej 25 takí najvýkonnješí. Čo myslíte vy, ako to je, a čím to je?

akiay

Ahoj leeia, no neviem, či Ťa poteším, ja som s priateľom tri roky a sex mávame tak v priemere raz, max. dva krát do mesiaca.Obaja toho máme veľa v práci, kopec starostí a keďže ten sex je tak málo, aj sa viac od seba vzďaľujeme a často sa aj hádame kvôli blbostiam. No a vekovo sme o dva roky starší ako Tvoj partner.

lilyiankaa

veď ti sám odpovedal, že už nemá takú chuť ako keď bol mladší, bohužiaľ je to tak.. aj keď sa ti to zdá možno čudné, keďže má len 25, ale stáva sa ... buď sa tomu prispôsobíš, resp. budeš tolerovať, že sex nebude 3x do týždňa, ale len raz alebo si musíš nájsť takého, kt. to bude chcieť častejšie