Zlý život

Príspevok v téme: Zlý život
alokin7

Dobrý deň bola by som veľmi rada keby sa našiel niekto kto by mi poradil poprípadne si to aspoň prečítal a napísal čo by v takejto situácií robil.
Ďakujem za každý názor a radu. Mám 16 rokov žijem s maminou bratom a otčimom. Brat má 8 rokov je nezvládatelný bije mamu otca , v škole poznámka za poznámkou. Naši si nerozumejú stále sa hádajú no rozvod nehrozí z otcovej strany a mamina by aj chcela no nemôže nakoľko máme aj finančné problémy a sama by domácnosť neutiahla a konieckoncov otec by sa ani neodsťahoval a bolo by to ešte horšie. V podstate volí to menšie zlo. Otec je tažká povaha tvrdohlavý cholerik ktorý preferuje len svoje názory a nepripúšta iný názor ako svoj. Môj vzťah s ním je zlý v podstate od kedy k nám prišiel mala som 5 rokov. Nikdy ma nevzal za svoju a karhá ma za vecı ktoré robi i on sám. Dá sa povedať že je na mne "zasadnutý" a rád si zo mňa robí terčík na odburávanie hnevu. Nie však fyzicky. Mám priateľa s ktorým som už 2 roky. Veľmi žiarli,a ja už ani neviem čo to znamená kamarátka. Veľmi mi pomáha vo všetkom čo sa dá. Má aj skvelú maminu ktorá je pre mňa druhou mamou. Môžem jej fakt povedať čokoľvek.
A teraz sa dostávam ku tomu hlavnému problému. Počas uplynulích 2 rokov som pribrala 22 kg, cítim sa hrozne vo vlasnom tele ako keby som to ani nebola ja. Všetok stres čo mám zajedám a nedokážem to ovládať. Ďalej som hrozne zlenivela, všade kde som nechávam za sebou bordel, vždy som bola aktívna a teraz akoby všetko stratilo zmyslel. A tiež som sa o seba prestala starať vôbec manetrápi že nemám vytrhané obočie, oholené nohy... A škola ? Milujem ju sama som si ju vybrala no nechodím tam ráno sa zobudím a ostanem ležať v posteli celý deň. Mám príšernú dochádzku a hrozí že nebudem klasifikovaná. Nemám žiadnych priateľov myslím takých tých ozajstných a v mojom veku tých falošných sice tiež nieje moc ale taký sa nájdu všade a ľahko. Sama seba nespoznávam a nenávidím. Potrebujem sa znova postaviť na nohy ale neviem kde začať... Chcem byť len šťastná a spokojná sama zo sebou. Ospravedlňuejm sa za pravopisné chyby ale tie tu predsa neriešime. Ďakujem a budem si ceniť každú jednu radu a každy jeden názor

Ithink

Viem že ignorovať okolie nieje najlepšia vec čo môžeš robiť ale skús sa troška viacej zaoberať sama sebou ,venovať sa sebe aj napriek tomu čo sa deje okolo teba donúť sa chodiť do školy,starať sa o svoj výzor lebo keď tomu prepadneš úplne už ti nepomôže nič a nikto :)