Panictvo v 19

Príspevok v téme: Panictvo v 19
Branči

Zdravým som chalan a mam 19 .Môj problém je že som panic a začalo ma to dosť znepokojovať .Do teraz som dúfal že to príde aj samo ,príležitosti boli na koľko sa snažím žiť aspoň cez víkend spoločenský život s kamarátmi .Môj spústač takéhoto vyjadrenia a riešenia nebolo jednorazove .Postupom času sa to vo mne nazbieralo .Ako napr. ze medzi kamarátmi som ostal jediný panic ,vydeľ som aj menej atraktívnejšich a menej zaujímavejších chalanov kerým sa to podarilo ,neustále pripomínanie mojich rovesníkov ohľadne tohto problému .Po premýšľaní nad sebou som si uvedomil že koly tomu som v poslednej dobe dosť mrzutý najme na svojich najblichších (není to len kôli tomuto ale 50% isto zapríčiňuje toto takzvané bremeno )čo do istej mieri ľutujem aj keď to pred druhými dávam najavo svojským hrubým správaním .Ďalej som si aj uvedomil že nie som ten typ chalana ktorý je na jednodennú radovánku na koľko som moc perverzný a moje predstavy o sexualnom živote boli na oveľa vyššom leveli .Túto skutočnosť som si uvedomil pri par stretnutiach dievčat kde mi stačila ich prítulnosť alebo strašna potreba pomáhať pri zlom psychickom alebo fyzickom poškodený(väčšinu pri plakaný ,úrazu, ale najviac stave opitosti kedy ich nosím ) ale pri rozpálený a dlhšiemu naliehaniu na dievča som vždy pohorel svojou vinou .Pri posledných pokusoch sa dosť dlho spamätávam a najviac ma ubíja ked stretnem dievča s ktorou som bol na predošlej udalosti ,a na tej daľšej udalosti po stretnutí sa vyhýbať očnému kontaktu .Po tomto som není ani schopný ju pozdraviť. Nadviazať komunikáciu mi tiež roby problém ale samotný rozhovor viem ustáť .Tu je aj môj daľší problém na koľko si myslím že neviem upútať dievčenskú pozornosť na koľko som není moc komunikatívny .Môj názor a opis na mňa je taký že som chalan priemerne atraktívny s priemernou postavou .Moje + je ze sa venujem fitnes životnému štýlu ako je strava a cvičenie čím sa snažím aspoň trochu zaujať .K fitnes a staraniu sa o svoj zovňajšok ma samozrejme donútilo môj záujem o prve túžby po dievčaty .Len furt je to málo .Len mam nejasno čo mi vyše vadí, či som nemal vzťah alebo pohlavný styk.Najviac ma zaujímajú dievčenské/ženské názory negatívne alebo pozitívne ale aj názory.Díky za prečítanie a pobavenie poprípade okomentovanie :)

o-m-g

chlapci a vy si myslite ze to co vam kamarati povedia je aj pravda? Ze ked sa vam chvalia s ktorou spali a s kolkymi uz spali tak ze vravia pravdu? Kolko ludi si vo vasom veku rado a casto vymysla aby boli zaujimavi a zavideli ste im. Ako zistite ze vam vravia pravdu? Ako? Ze vam ukaze kolko kondomov ma vo vrecku? To este nic neznamena. Vela chalanov keca do vetra a vymysla si. Je vas ´viac panicov ako si myslite. Mnoho muzov su panici aj okolo 30 a len sa tvaria ze o kolko bab som stiahol. Take hranie sa na nieco co nieje pravda. Viete akoo sa vravi bojazlivi chlapec kracajuci lesom si popiskuje a pritom ma v gatiach nas*ane.

Branči

O pochválenie v partií nejde, ide skorej ked príde na takúto tému medzi kamarátmi alebo aj inými osobami a ja len dúfam nech sa ma nikto nič nespíta ,a po pohlavnom styku aspoň môžem normálne odpovedať bez pocitu zahanbenia .Tých znepokojený je vyše ale tie 3 ma ako prvé napadli .Dalej je ta obava priznanie pred niekym ze som panic ,hlavne pred dievčatmi a pri príležitosťi alebo vzťahu by som tiež nevedel povedať na koľko by mi dosť dlho trvalo nabrať dôvieru pre dané dievča

Pomoczapomoc

Ahoj,
Neviem prečo ťa takáto situácia znepokojuje. Sú mnoho atraktívnych mužov ktorí ešte nemali pohlavný styk. To že si jediný z tvojej partií(alebo si to aspon myslíš že si, aj ked si myslím že určite nie) nieje vôbec dôvod byť znepokojený. Tak ako aj atraktívnych mužov ktorí nemali pohlavný styk na počudovanie je tu aj raz toľko žien bez pohlavného styku v rovnakom ba aj vyššom veku. Nehľadaj príliš. Všetko si ťa jedného dna nájde, nájdeš si dievča s ktorou si budeš rozumieť a ak to má prísť s nou, tak to s nou príde. Ak nie, počkáš si na dalšiu. žiadna žena ťa nikdy nevysmeje že si neskúsený, skôr naopak. A ak si nájdeš slušné dievča ktoré svoju vzácnosť ešte nerozdalo prvému čo sa postavil do rady, budete tento spoločný krok v živote zdieľať spolu a ešte viac vás tu upevní. Hlavné čo sa ti snažím povedať je aby si sa necítil kvôli takýmto veciam zle. Máš celý život pred sebou. A ak ti ide len o to aby si sa mohol pochvaľovať v partií, tak skoro si ťa to nenájde, skôr ťa to bude obchádzať.