Nerozhodla som sa správne, som na dne

miki25

prezývka vysoká škola je dobrá, ale všetko dospelo k tomu, že najdôležitejšia je prax. kto má prax tak sa presadí, ale kto ju nemá tak v 25-26 rokoch má to ťažké. zase vysoká škola sa hodí vždy. nikto nikdy nevie, že kde a ako mu pomôže ten zdrap papiera. poznám veľa ľudí, čo pracujú na vysokých miestách s VŠ. tvrdia, že VŠ sú síce k ničomu, ale aj to že bez nich by takéto dobré miesto nedostali.

Prezyvka55

Poznam plno ludi co maju len gymnazium a su na tom ovela lepsie ako ti co maju vysku alebo nejaky odbor. Ti co maju odbor skoncia povacsinou niekde vo fabrikach za 500e. Popripade, predavac, kuchar casnik za mizerny plat. Gymnazista pokial sa da na cestu IT alebo pojde niekam do zahranicia tak na slovensku ma okolo 1500 v zahranici neobmedzene.

V podstate je jedno ako skola dolezite co mas v hlave a za akym cielom si pojdes.
Su 10 000sice vysokoskolakov na urade prace. Z ktorych nie je nic. Tak naco im bolo studovat vysoku skolu?

AlisonWolf

Marek, najhoršia je z toho hľadiska, ak nechceš ísť na výšku, ale ak chceš ísť na výšku, tak je to najlepšia škola na prípravu ;)

Marek333

Gymnázium je najhoršia stredná, lebo po skončení strednej nevieš nič, máš iba všeobecný základ, ktorí ti je v praktickom živote nanič.

karolinka122

Moniska, pocitam, ze sa tam budu otvarat minimalne dve prvacke triedy. Na tvojom mieste by som poslala rodicov do skoly za riaditelom, aby sa postarali, nech nie ste spolu v triede a vymysleli si nejaky dobry dovod. Budes mat pokoj v skole od septembra a po probleme uz teraz.

Nikuss22

Som sa zlakla coho sa bude týkať táto téma ale toto som necakala... Ja by som tiez napísala, že je to hlúpe a vôbec to nie je najväčšia chyba v tvojom živote, ale rozumiem že ty to teraz tak cítiš. Ja som na základnej škole mala takú spolužiačku, naj kamošky a za chrbtom som bola krava, už od strednej školy sa nestretávame, aj ked býva pár domov od nás. Na strednej to isté, tam som natrafila na dve harfie, ktoré sa tvárili tiež ako super a ked neboli so mnou tak ohovárali. Neviem prečo sme my ženy také sebecké a riešime to takto, chlapi sa pobijú a je. Ale my to inak riešime. Ženy sú citlivejie, na všetko inak reagujú. A na blbých ludi mozes natrafit aj na OA aj na gymply, samozrejme ti to vôbec neprajem. Na Slovensku je veľa firiem, podnikatelov a podávanie daní je celkom dobrý biznis, preto s OA by si mala na to vedomosti a šikovnosťou by si to mohla dalej dotiahnuť ako s gymnázium. Prajem veľa šťastia, pevné nervy. Neboj, chýb spraví človek počas života veľa, toto nepatrí medzi ne :)

Zuzik57

ahoj, neboj sa, možno s tou osobou nebudes v triede a ak aj nahodou ano, tak tam bude dalsich minimalne 20 ludi s ktorymi môžes mať uplne super vzťah:-)))takže toto vôbec nerieš, ono sa to nejako utrasie, najdes si nove kamošky a vsetko bude dobre, uvidis:-)

a nechod nikdy na skolu len kvôli partii...ja som isla tiež na OA, a zhodou okolnosti nas slo z triedy na tu istu skolu 5 a bola som v triede sama aj tak:DDD rozhodili nas do vsetkych 4 tried a jedine dve kamošky boli spolužiačky aj nadalej...

a inač častokrat som sa stretla na strednej s tym, že baby čo prisli ako super kamošky zo zakladnej, tak sa rozhadali tak že spolu ledva komuniikovali a naopak tie, kde boli vzťahy vlažne sa udobrili a vychadzali v pohode. predsa len ťa čakaju 4 roky, môže sa toho vela zmeniť, a okrem toho určite budete mať aj triedu delenu na 2 skupiny (my sme mali podla abecedy, ale niektory boli podla druheho jazyka) a ja som s ludmi z druhej skupiny nemala takmer žiadne spoločne hodiny:-)

tak si daj druhy cudzi jazyk ako ta tvoja nepriatelka a možno sa to vyrieši aj takto.

držim palce.

kejra

Ježiš si normálna? To prečo takto prežívaš? Ja som sa lakla, že akú strašnú chybu si spravila a ty povieš, že toto je tá najväčšia chyba? A kam chceš ísť? Ved su nejaké druhé kola nie? Nedá sa priplatiť ešte jedna prihláška?
Ja som urobila podobnú chybu, akurat s vysokou školou a myslím, že to je trošku vážnejšie, aj ked uz po tom čase..s prepáčením serem na to..dochodím to a budem dúfať, že nebudem robiť túto robotu. Sú ovela vážnejšie veci v živote ako toto..fakt

Moniška

Ojka, mozno je to detinske, ale nevies preco tam prave kvoli nej nejdem...poznam ju az veelmi dobre, hlupo ma vyuzivala, huckala ma proti mojim kamaratkam a pod... toho sa bojim, aby sa to nezopakovalo...co sa tyka prijimacok, ano mam, este v ten den som ich vedela (teda 15-teho) a matika mi dopadla uplne strasne, slovina v pohode...a to pritom mam z matematiky lepsie znamky ako zo SJL (nie aby som ich zo sloviny mala zle...)...inak dalsi dovod preco by som chcela ist na gympel je kvoli partii..