Otvorenie pobočky Inštitútu prírodnej medicíny v slovenskom vyučovacom jazyku

Príspevok v téme: Otvorenie pobočky Inštitútu prírodnej medicíny v slovenskom vyučovacom jazyku
institutpm.sk

www.institutpm.sk

Inštitút prírodnej medicíny (IPM) je súčasťou The Center for Natural Studies (CNS) so sídlom v Spojených štátoch. Naším zámerom je poskytovať vzdelávanie a ďalšie služby, ktoré sú v súlade so stanovenými prírodnými zákonmi zdravia. Veríme, že ponúkaný program umožní záujemcom, aby spoznali a naučili sa ovládať princípy a techniky, ktoré podporujú vývoj kompletného ľudského bytia - tela, mysle a ducha. Naším zámerom je vytvoriť stále rastúcu sieť zdravotníckych pracovníkov a spolupracovníkov, ktorí budú poskytovať najlepšie možné vzdelanie pre ďalších záujemcov o štúdium.

The Center for Natural Studies bol založený v roku 2004 v Sacramente, Kalifornia, USA. Koncom roka 2008 začala realizácia otvorenia IPM-a. Od začiatku 21. storočia dochádzalo k výraznej explózii záujmu ľudí práve o metódy prírodnej liečby, s čím súviselo aj založenie IPM-a , ktorý vznikol ako reakcia na veľký záujem. Od roku 2014 pôsobí CNS aj na území Slovenska, otvorením pobočky Inštitútu prírodnej medicíny v slovenskom vyučovacom jazyku.

Zvolené sú kvalitné vzdelávacie materiály a metódy, v spolupráci s poprednými svetovými odborníkmi v oblasti medicíny, a to všetko s cieľom kvalitného uspokojovania potrieb našich študentov a záujemcov o štúdium. CNS so svojimi pobočkami v takmer všetkých štátoch bývalej Juhoslávie sa stal jednou z popredných inštitúcií na Balkáne v podpore zdravia a kvalitného životného štýlu. Publikované sú desiatky kníh a video materiály od špičkových svetových odborníkov v oblasti medicíny a v súlade s novými objavmi sa zoznam publikácií priebežne aktualizuje.
_____________________________________________________
Inštitút prírodnej medicíny (IPM) ponúka širokú škálu príležitostí pre osobné sebazdokonalenie, ako aj pre profesionálnu lekársku prax. Naším cieľom je, aby sme cez štúdium prírodnej medicíny podnietili záujemcov ku kreativite, rozpoznaniu veľkých príležitostí, ktoré prírodná medicína ponúka, a aby po úspešnom absolvovaní štúdia vedeli nadobudnuté poznatky a znalosti zúročiť nielen pre seba, ale aj pre iných. Náš dynamický vzdelávací program je navrhnutý tak, aby splnil neustále sa meniace potreby našich študentov a záujemcov o štúdium.

V každom z našich vzdelávacích programov sa dozviete, že je dôležité pristupovať k ľuďom ako k priateľom, nie ako k pacientom. Dozviete sa tiež, že je dôležité hovoriť o zdraví a jeho pokroku, a nie o chorobe. Naším prianím je umožniť ľuďom, aby boli strojcami svojho zdravia a mali poznatky o tom, čo je pre nich a ich zdravie prospešné.

Ďakujeme Vám, že sa zaujímate o štúdium prírodnej medicíny. Dúfame, že Vám budeme môcť byť nápomocnými pri Vašej túžbe po vedomostiach prírodnej medicíny , pri výučbe a pri jej klinickom aplikovaní. Ste vítaní stať sa spolupracovníkmi a študentmi nášho inštitútu. Náš tím je Vám k dispozícii k splneniu Vašich ambícií v oblasti prírodného liečiteľstva.
_____________________________________________________
Inštitút prírodnej medicíny ponúka nasledujúce študijné programy:

BAKALÁR PRÍRODNÝCH MEDICÍNSKYCH VIED (B.S.)
(Bachelor of Science in Natural Medicine)
MAGISTER PRÍRODNÝCH MEDICÍNSKYCH VIED (M.S.)
(Master of Science in Natural Medicine)
DOKTOR PRÍRODNEJ MEDICÍNY (N.D.)
(Doctor of Natural Medicine)
_____________________________________________________
Inštitút prírodnej medicíny ponúka nasledujúce kurzy:

NUTRICIONISTA (CNC)
(Certified Nutritional Cancelor)
BYLINKÁR (CHNM)
(Cetrified Herbalist in Natural Medicine)
_____________________________________________________
Zápis na štúdium je možný počas celého roka. Skúšky sa vykonávajú výhradne on-line (písomnou formou), doba štúdia je neobmedzená – plne závisí od študenta – po absolvovaní všetkých skúšok, je na adresu študenta odoslaný diplom o úspešnom ukončení štúdia, ktorý môže byť vydaný buď v rodnom alebo anglickom jazyku.
_____________________________________________________

www.facebook.com