Nízka hladina cukru v krvi

RNG

Sice niekto moze namietat, ze inzulinomy nemusia byt karcinogenne, ale vie sa o nich tak malo a mozna je premena na bujnejuce formy, tak osobne by som neriskoval a spraval sa ku nim ako ku rakovine.

RNG

Roman 83, rozne nefunkcne tkaniva, vcitane metastaz treba odburat silnymi entericky pokytymi enzymami. A odporucam ti brat masivne davky vitaminu C a L lysinu, co zvysuje dlzku kolagenov, co zabranie rakovinnym bunkam cestovat po tele a tak metastazovat.
Samozrejme odporucam aj brat graviolu, 3 x 2 gramu a betaglukany(3 x 500 mg), 2 x 1.5 gramu chloridu cezia a rozne ine protirakovinne.
Na regeneraciu pecene odporucam protokol dr Berksona.

Roman83

Ja mam glikemie oklo 3,niekedy mavam aj 1,8.To uz je nebezpecne.byva mi zle.Mam plnu pecen metastaz,inzulinomov.Co si mam dat na zdvihnutie cukru ked mi sladke uz nechuti?

RNG

DM2 cukrovka sa vyznacuje vysokymi hladinami cukru v krvi, nie nizkymi. Vysoka hladina znamena, ze sa cukor nevie dostat z krvi do buniek v dostatocnom mnozstve, lebo bunky nereaguju na inzulin dostatocne, alebo telo nema dost inzulinu, lebo si si dlhodobym pretazovanim pankreasu oslabil tvorbu inzulinu.
Este raz, vtedy sa jedna o vysoke hladiny cukru v krvi, nie nizke.
Pokial jed privelke davky cukru a jemnych muk, a mas zdravy pankreas, tak sa ti moze vytvorit prilisna reakcia=privela vyluceneho inzulinu na hromadu cukru v krvi, co moZe sposobit prudky pokles hladiny cuklru v kevi a za tym nasleduje vlci hlad. To sa nazyva syndrom X a dlhodobo to verdie k cujrovke DM2, tj vyasokym hladinam cukru v krvi.
Clovek ma jest komplexne sacharidy tj take, co maju nizky glycemicky index, tj uvolnuju cukor pozvolne a dlhodobo, takze cukor v krvi nekolise prudko, co setri pankreas a celkove telo.

meme123

Hypoglykémia, ku ktorej občas dochádza, nie je sama o sebe nijako závažná. Pokiaľ sa však často prejedáme cukrom, spôsobíme si tak vznik začarovaného kruhu vedúceho k chronicky nízke hladine krvného cukru. Za týchto okolností môže hypoglykémia predstavovať počiatočné štádium cukrovky.

philips

meme, pokiaľ viem, tak to žiadna štúdia nepotvrdila. Človek, ktorý je aktívny môže jesť aj kilo cukru denne a cukrovka mu nehrozí. Zase niekto sa môže stravovať ako chce, ale je furt zavretý doma, tak u neho je vyššia pravdepodobnosť.

Aké hodnoty ti vychádzajú?

ni-ka

no myslim ze zalezi aj na tom ako sa budes stravovat teraz :-) cize ak prejdes na zdravu a vyvazenu stravu tak si myslim ze ti cukrovka nehrozi :-)

meme123

nika - v hodnotach sa vyznam velmi dobre

ja viem tak, že velmi časté zvyšovanie krvneho cukru, prejedanie sa hladovanie za život, môže neskor sposobit cukrovku lebo jedenie vela sladkého dvíha a opotrebuva inzulin a toto má na svedomí najskôr znižený cukor a neskor aj diabetes

ni-ka

cukrovka by ti hrozila keby si mala hodnoty zvysene...norma je od 3,5 do 5,5...mierne znizenie moze byt aj z hladovky alebo pri diete alebo pri velkej fyzickej namahe...