Divný vzťah s bývalou

Príspevok v téme: Divný vzťah s bývalou
unknown4815

Zdravím. Mám 19 rokov a rozišiel som sa s dievčaťom v mojom veku ktorá mi dlhodobo klamala a za mojim chrbtom robila veci čo by zadané dievča robiť nemalo. Bol to taký jednostranný vzťah, pre ktorí som ja robil všetko, a ona nič. Zozačiatku asi mesiac po rozchode som sa s ňou nebavil. Po mesiaci som s ňou bol na chate, kde som si všimol ako strašne moc je vhycudnutá a smutná. Na druhý deň mi povedala so slzami v očiach že jej nechutí jesť a že má depresie z toho že sa s ňou nechcem baviť. Vraj chce aby sme ostali aspon kamaráti lebo ju veľmi trápi aký som ku nej odmeraný. Dalej mi povedala že jej otec alkoholik zas po rokoch začal biť jej mamu, a že kôli tomu čo mi spravila ju má každý v jej triede za najväčšiu **** vďaka čomu sa už nemá dobre ani v škole. Prišlo mi jej strašne ľúto, lebo si prežíva niečo zlé, a nechcel som jej pridávať trápenie tou svojou odmeranosťou, tak som sa rozhodol že sa s ňou budem normálne baviť.

Ale to že som sa s ňou nebavil má dôvod. Keď sme sa rozchádzali, zistili sme že nemôžme ostať ani kamaráti, lebo nás to k sebe až moc ťahá. A tak sa ukázalo aj teraz. Od kedy som sa s ňou začal normálne baviť, sme sa spolu 3x vyspali. A je to pre mňa veľmi divné, lebo ju stále ľúbim, ale nechcem s ňou vzťah, nechcem aby sme si boli cudzí, ale neviem s ňou byť iba kamarát. Zase som na ňu strašne namotaný (o tom že s ňou už nepôjdem do vzťahu som stále pevne presvedčený!) a trápim sa kôli tomu že mi vlastne záleží na niekom komu na mne ani z daleka nezáleží tak isto, a nikdy ani nezáležalo.

Je to čudné, lebo na ňu myslím a žiarlim ako keby bola moja, ale nieje. Neviem či dokážem prežívať takýto román s niekym koho stále milujem, s pocitom že nepatrí iba mne a že ma môže hocikedy vymeniť za niekoho iného.

Sejla

Ona sa nemôže čudovať, že si k nej odmeraný, ani na tom, že ju ľudia odsudzujú, to všetko si zavinila sama a očividne si to ani neuvedomuje, je jej jedno, že niekomu ublížila a zradila a preto sa tvári ako obeť. Vôbec sa s ňou nebav, neľutuj ju, nech sa prebudí z tej svojej sebestrednosti. Je mladá, ešte sa môže poučiť. Za problémy v jej rodine sa nemusí mstiť druhým ľuďom.

ktk

pozri ty si jej spravanie stale ospravedlnis lebo ju lubis ! ale vezmi si to tak ze vztah nechces a si ochotny s nou spavat len tak ked k nej nieco citis s tym ze ona ked niekoho spozna sa na teba vykasle? v konecnom dosledku budes trpiet len ty ... ja som bola na tom tiez rovnako po rozchode som mala zle obdobie a potrebovala oporu a byvaly mi ju poskytol lebo tiez ma mal rad a zalezalo mu na mne a dopadli sme rovnako ...v posteli ! ale tymto ste v zacarovanom kruhu ani spolu ani bez seba a branite si tak najst niekoho ineho

unknown4815

Nie, ono to tak nebolo že by ma tým vydierala... to ja som sa jej sám od seba spýtal že čo sa deje lebo vyzerala fakt hrozne...

Agnes998

Tak to sa musis spytat jej. Ja som tiez zazila vselijake nedobre veci v zivote ale rozhodne tym nikoho nevydieram, ze neopustaj ma lebo ja som taka a taka chuderka, otec je alkoholik, v skole sa mi smeju alebo co ja viem co. Kazdy z nas nieco zle v zivote prezil, jeden viac, iny menej, ale ak s tym vydierame druhych je to len manipulacia a nic ine.

Agnes998

Nedokazes a nebav sa s nou. To, co ona na teba skusa je obycajna manipulacia, robi zo seba chuderku len aby ta dostala tam, kde ta chce mat. Ty si moc dobry a zozral si jej to aj s navijakom. Najdi si radsej dievca, co si ta bude vazit a nebude robit veci, ake zadane dievcata nerobia. Tymto vztahom-nevztahom s byvalou sa ochudobnujes o sancu stretnut niekoho lepsieho.