Ekzém

Príspevok v téme: Ekzém
viki610

Dobrý deň,mám ekzém už cca 2 roky.Mám ho na lavej strane nohy a ruky.Najskôr som to mala len na nohe také maličké doktorka mi nato dala masičku,ktroá pomáhala.No stále som to používala prestalo to fungovať a rozšírilo sa mi to dalej.(mala som to nad kolenom trošku na lavom a začali mi z toho dalej na dol také väčšie bodky)a potom sa mi to premiestnilo na ruku zo začiatku len tiež malý kúsoček a teraz toho tam mám už privela.Mám nato niekolko mastičiek a premastujem si to.Používam už nato aj mydlo,ktoré to má utlmiť ale stále sa to neposúva.Dosť často ma to svrbí aj páli.Robili mi aj testy na alergiu ale z toho tiež nič nezisitili.Mám len 15 rokov a chcem sa toho zbaviť kedže je to aj dosť nepekné.Nemáte s tým nejaké skúsenosti?Alebo čo mám nato používať?Dakujem pekne.

Agnes998

A lieky na alergiu si skusala brat? Ja mam ekzem ale ked beriem lieky, nemam ziadne problemy. To nevadi ze ti alergiu nezistili, mne tiez nezistili a predsa ju mam.

nelaa

Na ekzémy sa využíva aj polarizované svetlo, ktoré produkuje napr. biolampa - moja kamoška mala kožné problémy a pomohla jej len biolampa. Skús :) zdravotnickepotreby.org tovar/1219/biolampa-medilight