Mixa 6% krém

Príspevok v téme: Mixa 6% krém
k4r4melk4

Ahojte :) prosím Vás, je tu niekto kto má s týmto krémikom skúsenosti??? Mám zmiešanú citlivú pleť ktorá sa v T-zone hlavne v oblasti čela leskne,, stalo sa mi pár krát že pri zlom výbere krému, mi pleť zalial pocit napnutej pokožky a v oblasti líc aj tepla a trošku pálenia, no a skoro u každého krémiku sa lesknem. Potrebovala by som hydratačný krém, dobré by bolo, ak by spĺňal aj funkciu ako podklad pod make-up... a rozmýšľam nad týmto ... preto ak ho má niekto vyskúšaný, prosím napíšte mi sem Vaše skúsenosti... :) poprípade mi môžte poradiť aj niečo iné, čo máte overené... ďakujem :)

k4r4melk4

Neviem či od tohoto krémiku alebo od čoho,, no pokazila sa mi pleť... pred tým som mala nehovorím úplne čistú tvár,, tá jedna - dve vyrážky sa sem tam našli no po používaní krému sa mi vyhádzala tvár...
Možno je na vine teplo,pot...atď...
no vymedzila som používanie a pleť sa mi začala znovu zlepšovať.
Používala som síce jeden nový krycí krém, možno aj ten bol na vine - tiež som ho obmedzila...
Ale tak mám skúsenosť a pridala som ju sem...

Ak má niekto ešte skúsenosti s Mixa 6% krémom, sem s ňou :)

k4r4melk4

Ďakujem za info :)

Ja tiež používam "ružovú" Biodermu - od micerálnej vody po krémik až po masku.
No chcem teraz niečo nové vyskúšať, hlavne teraz keď ide leto.

odpovedaaam

ahoj, ja pouzivam presne tento krem..je dobry..pred tym som mala aj biodermu sensibio, inac pouzivam krem od mary kay na normalnu plet...ale ked mi dojde a kym objednam z mary tak pozivam mixu.. z kazdeho kremu sa budes troska lesknut to je jedno, netreba si ho davat vela..tento mixa to trocha eliminuje..ale smelo si ho kup..podla mna je dobry za tu sumu sa vyrovna aj bioderme aj la roche atd... :)