Bojím sa toho, že je mojím najväčším omylom

Príspevok v téme: Bojím sa toho, že je mojím najväčším omylom
zbludiladusa

poradte mi,neviem,ako vychádzať s mužom škorpionom,som s ním už dlhé roky vo vzťahu,no čím dalej,tým je to horšie.Kedysi na začiatku bol nežný,jemný chlapec gestami ku mne,teraz je tvrdší,akoby menej citlivý,všetko presadzuje len SVOJE,len jeho všetko je pravda,čo povie,nepripúšťa iný názor ( hoci je ten druhý názor oveľa lepši!!)je taký tvrdohlavý,nepoznám tak tvrdohlavého človeka,je nervák,neviem ešte,čo ma pri nom drží,asi láska.musím sa naozaj zanho niekedy zahanbiť,aj čo sa týka správania( správa sa ku mne jak k malému decku),alebo aj čo sa týka oblečenia.nevie sa proste obliecť,ani zladiť,zavesí na seba hocijakú starú handru,je strašne šetrný až lakomý,no nebol taký od začiatku,naozaj neviem,kde nastala chyba,či bol vždy taký a ja som to len nevnímala,alebo až teraz odhalil svoju pravú tvár,neviem:(
ale desím sa tej predstavy,že bude takýto manžel,čo asi bude.
viem,že jeho láska ku mne je veľká,a má ma rád,dáva mi najavo lásku,stará sa o mna až moc prehnane,ale neviem,či nebol tento vzťah mojím najhorším omylom v živote.
je to typický škorpion,ak máte ženy doma muža,čo je v tomto znamení narodený ,viete o čom hovorím.dá sa to vôbec nejako zmeniť ??

zbludiladusa

Agnes bola som za psycholožkou a radila to samé.nech si spíšem, + a - vo vzťahu ..vyšlo mi veľa plusov,ale aj veľa mínusov,pretrvali plusy,preto som aj s ním ešte.čisto teda racionálne logicky..pre to
ako nepoviem to vždy,že " veiš kolko to stálo ?" to nie,krivdila by som mu.Len niekedy napríklad pri kupe nausnic ,ktore stoja máličko,napriklad aj dve eura (lebo nosim bizutku),tak mi povie," a nestrat ich ",takže som z toho zmatena,ako ano,som človek,ktory hned všetko stratí a zapatroší,ale zase povedať mi to nemusi,čí?
toto ma celkom vie dostať,ked to povie,alebo že " to je moc drahe" ..a pritom to stojí malo,pre mna..
je z chudobnej rodiny,tak proto asi všecko vníma príliš drahé.
jedine to mi z toho vyplýva a ako vrvaím! je lakomý skorpion!
alebo napriklad,šli sme autom ,no ja som si neco zabudla doma,museli sme sa asi 3 km vrátit a on už začal somrať,ze " viac prevezeme ako vybavíme " a pod.klasické drísty lakomé.
ale nechápem tomu,zaplatil mi celu dovolenku jednu,proste ,predlzene pobyty ( on pracuje,ja nie),tak nemôže byt az taky lakomy tym padom! lakomec by ani na to nedal,ale zase aj toto ma štve
a ešte úplny bonus bonusov.-včera so mu kupila nadherny naramok za 8 euro,krásny,pasuje mu ,a on mi vieš co povedal ?" ze uvidi ci ho bude nsoit,lebo on take nenosi,!" ...mna slo porazit,do placu mi bolo..takto ma potešil,ja som sebe nekupila a jemu ano,a takto to dopadlo,a ked som sa zdula,tak ptm povedal,ze " haha ved srandujem,je celkom schopny budem ho obcas nosit " ..

neviem,ci snívam,alebo bdiem ...

Agnes998

Kedze teraz pri nom evidentne nie si stastna a vas vztah preziva krizu, svadbu by som urcite neplanovala a odlozila ju. Ty si spis na papier pod seba zoznam veci na nom, co sa ti pacia, do druheho stlpca co ti na nom vadi. Potom si to vsetko precitaj, pomoze ti to sa rozhodnut.

Agnes998

No ak by mi priatel daval darceky takymto sposobom, zeby mi vytkol ze ho to vela stalo a este aj prizvukoval, ze nech to nezapatrosim, tak by som z toho nemala vobec ziadnu radost, skor naopak. Radsej nech kupi nieco lacne ale nech pri tom nema taketo hlupe reci. Cokolvek, co je dane z lasky potesi, nech to stoji 5 eur alebo 50. Aj kytica natrhana na luke potesi, nestoji ho to ani cent a urobi urcite ovela vacsiu radost ako kytica z obchodu za vela eur, ktore ti potom nezabudne pripomenut. Ja by som mu taku superdrahu kyticu danu takymto sposobom vratila a povedala mu, nech mi nabuduce kupi kyticu tulipanov v Tescu za 3 eura alebo nech natrha kvety na luke.

zbludiladusa

soffa ano,vladne tam jeho otec,a dost prisne,bol aj prisno vychovany,
tak možno si hcce cosi dokazovat,neviem,
totiž aj jeho otec je skorpion nanestastie,takze asi bude predsa len po nem:(
s tymi darkami je to normálne,co dela ??zda sa vam,ci ne ?

MultiLevel

Ak sa s tym nedokazes zmierit, tak sa s nim ROZID! Nechapes, ze ho nezmenis na svoj obraz??? Ked je vztah dobry, ludia nechcu menit partnera podla seba, prave naopak menia sa prirodzene...Ty chces od neho aby bol niekym, kym skutocne nebude nikdy. Toto nie je dobre, rozumies?
Mas nielen problemovy vztah, ale aj problemy po zdravotnej stranke a vsetko so vsetkym suvisi...Ukonci vztah, ktory ti berie a nic nedava..ci ty si stastna?

soffa

mozno za to ze je doma utiahnuty a je pod "papucou" (mozno tam vladne jeho otec,) si potrebuje dupnut pri tebe a chce byt aspon pri tebe respektovany,teda si skor myslim ze je to vo vychove.ako som pisala aj otec a manzel su skorpiony ja som zase vodnar(co znamena dost nevyhovujuce znamenia)ale vzdy sa daju najst kompromisy,je ustupcivy,aj ked tvrdohlavy ale nemusi byt po jeho.,dalej aj ked mi nieco kupi,aj ked nemam sviatok,nikdy to neda ako vycitku,ze tolko a tolko stala.to je od tvojho pekne sproste,a ja vy som urcite ten darcek neprijala,koli hrdosti.takze musis ty vediet ci s nim chces byt a respektovat ho alebo nie.s

zbludiladusa

soffa práveže doma je utáhnutý dost,ale celkovo je mlkvy,taky nekomunikativny,je zahlbeny len ve svojich pc.
ale proste to,co povie,tak to musi byt.on si neda ,proste jeho zasady,jeho nazory,mysli si,ze len to jeho je správne.ale pred inymi sa tak neprezentuje.
agnes
no lakomy na mna ?nevim,co si pod tym mam predstavit,daj nejake konkretne dotazy.tak napriklad,vezme ma kdesi na dovolenku,alebo predlzeny vikend,kupi mi kytku ,ked mam sviatok,urobi mi peknu veceru romanticku,pozve ma na veceru,hocikedy.ale niekedy proste mi naznači niečo v tom zmysle,že " mohla by som prispiet aj ja " ,alebo ze vela platil,alebo tak..alebo ze ta kytica bola draha,nevim,ci si dokazes predstavit.
proste dá mi,co sa patri,ale niekedy to okomentuje,alebo ked mi kupi napr: naramok tak povie,ze " ale nie,ze ho zapatrosis ,nebol lacny" .všetko sa mu zdá drahé( ale to celej jeho rodinke)aj jeho stara mať furt rozprava jake je všecko drahé,
nekupi si nic znackove,ani podobne,setri moc na sebe,škobli hrozne.
a ked som mu darovala napr: ja sveter,alebo prsten,tak to nosi,to k comu nema vyhrady,to nosi,to k comu ma vyhrady ,tak to nebude nosit,ani ked mu to ja kupim,napriklad jeden ruzovši sveter nenosi,lebo vraj to je gayovske,a on neni gay.tak ho nenosi,ma proste svoje zasady.a nepáci sa mi to,ten sveter je krásny,a pristane mu,a bol drahy,kupeny s laskou,a on ho nenosi :(
ale toto všetko su malichernosti,su horšie veci,ako vravím....
kedysi som mala pocit,ze sa s ním da,etse pred takym rokom,ale odkedy dostal miesto v svetovej firme ,tak je taky akysi divny a inakši,neviem,cim to bude,si mysli,ze je King velky

Agnes998

Inak setrnost a lakomost nie je vobec dobra vlastnost, kazdy extrem je zly, aj prilisne rozhadzovanie ale aj lakomost. Ty ho poznas uz roky, musis vediet jak vazne to je. Je lakomy aj na teba?

Agnes998

A skusila si mu trebars na nejaky sviatok darovat nejake pekne oblecenie, ze by to nosil? Ak ta ma rad a bude ti chciet urobit radost, tak si to oblece aspon obcas.