Pravdepodobnosť tehotenstva?

Príspevok v téme: Pravdepodobnosť tehotenstva?
Edna123456

Ahojte,potrebovala by som počuť niečij názor,.. 29.5. som mala s priatelom pohlavny styk, nechraneny,nespravil sa do mňa,ale len na,v sprche o pár minút ho do mňa opäť zasunul,len zasunul, bolo to v 6.deň menštruacie, menštruaciu mam nepravidelnú a väčšinou trva 7 dní, už druhý deň ma pichá v podbrušku na pravej strane,dosť ma nafukuje/vetry/, to pichanie môže byť priznak tehotenstva ? :o

Dolorez

lilyiankaa, zda sa mi ze uz nejake tie skusenosti mas ked citam tvoje rady taak sa chcem opytat nevedela by si mi poradit aj s tymto?
mali sme s priatelom pohl. styl s kondomom. Bola som na priatelovi a ked som z neho zchadzala tak som ho vraj vyzliekla (teda ten kondom), potom sme uz nepokracovali .. nie som si ista ci sa priatel aj urobil pretoze som to jednoducho stopla a este sme neboli "na konci" preto neviem ci sa urobil a vtedy ked som z neho zchadzala tak som mu ten kondom zosunula..co myslis je sanca ze by som mohla otehotniet?

Trilobby

lilyiankaa
tiez si to hovorim .. ale nejako sa neviem zbavit pochybnostii a stale myslim na to "co ak" :/
ale dakujem velmi pekne za nazor :)

lilyiankaa

edna, priateľ sa predtým urobil alebo nie..lebo píšeš, že potom do teba zasunul, kedy potom?? ale môžem ťa ubezpečiť, že si mala neplodné dni a po dvoch dňoch príznaky tehotenstva nie sú ..vieš aj otehotnenie je proces, kt. potrebuje istý čas ...

trilobby, a ty nie si tehotná, ako by si chcela byť, keď ste mali chránený pohl. styk???

Trilobby

noo ako tak pozeram tak sme na tom podobne :/ .. tiez sa toho trosku obavam .. ale duufam ze vsetko bude v pohode :)
aa boli ta len v podbrusku alebo tiez aj v krizoch?

Edna123456

Tiež si myslim že to je nejak skoro na priznaky tehotenstva len si niesom istá a obavam sa toho..snaď je to len mojim stresovanim zbytočnym bohužial a nie tehotenstvom..

Trilobby

ahoj .. tiez som mala s priatelom pohl. styk alee chraneny. Presli uz 3 dni a tiez ma picha v podbrusku .. raz je to na pravej raz na pravej strane a obcas citim aj bolest v krizoch. Dufam ze to prejde a nie je to nic vazne .. aa neviem, nie som velmi skusena ale myslim si ze je dost skoro na to aby to bol priznak tehotenstva.