Topánky do práce

Kýčera

Súhlasím s podo mnou vysloveným názorom, na krásu nehľaď a na nohách nešetri. Zaslúžia si kvalitu. Pri výbere dbaj aj nato, aby topánky mali ortopedickú vložku alebo gélový vnútrajšok.

R.123

Nepíšeš, kde pracuješ. Pre pracovníkov v gastronómii, v nemocniciach, ale aj v rôznych obchodoch, kde sa často človek stretáva s mokrou, umytou a šmykľavou podlahou, pričom v gastronómii aj s mastnou (reštiky, mekáče, bufety...) je ideálne objednať si protišmykovú obuv zo stránky www.meine-arbeitsschuhe.de
Na opätkoch sa tam tiež zopár kúskov nájde. Klikneš v ľavom hornom rohu na Arbeitsschuhe, potom na Systemgastronomie a jedny čierne sú tam na opätkoch. Možno sa ti nebudú zdať pekné, ale sú protišmykové, takže praktické do šmykľavej roboty, ak máš náhodou takú. Lepšie je kúpiť drahšiu a kvalitnú protišmykovú obuv, ako prísť k úrazu.

Bubliii

Aha, teraz čítam že zháňaš špecifickú obuv, teda sandále.. takže budeš asi robiť vonku? Ak nepotrebuješ vyzerať ako Miss, skúsila by som nejaké slušné trekové - majú mäkšiu, hrubšiu podrážku ako bežné šľapky, čo zoženieš v každej obuvi. A remienky, takže sa dajú povoliť aj pri opuchnutých nohách.

Bubliii

Baleríny nie sú vhodná obuv na stále nosenie, to vám povie každý ortopéd. Ja som celkom nepochopila, čo vlastne potrebuješ. Robíš vnútri? To by stačili aj nejaké "papuče", napr. zdravotnícke. Alebo iné, keď nechceš vyzerať ako sestrička. Robíš vonku? To by si si asi mala kúpiť aspoň dva páry - nejaké slušnejšie tenisky/poltopánky (závisí od charakteru práce, ako potrebuješ vyzerať) a sandále na leto napríklad..

DI DI DI

Kúp si nejaké obyčajné čierne na mierne vysokom opätku alebo baleríny. Na tom nezáleží. Mysli v prvom rade na svoje pohodlie. Skús toto, máš tu aj zľavu. -odkaz odstránený-