rozkos a vycitky

Príspevok v téme: rozkos a vycitky
***

Uz na druhom rande sa mi moj priatel skusal dostat do nohaviciek, a ked som mu to nedovolila, snazil sa ma drazdit aspon cez saty, zo zaciatku som mu branila aj v tom ale bolo to velmi prijemne, tak som tomu nechala volny priebeh. ale neskor som z toho mala vycitky, nepride vam to ako kratucky cas na takeho experimenty?

***

Aj ja si myslim, ze je to skoro, a aj ked sa to cloveku paci, mam z toho blby pocit a asi sa s nim nebudem dalej stretavat, chcem aby ma vnimal ako priatelku a nie ako rozptylenie na jednu noc, dakujem za vase prispevky, trosku ste ma dokopali k tomu, co som vlastne aj chcela urobit... Mam 19..:)

hugoparis

ja si myslim ze zalezi od toho kolko mas rokov. a ak si mlada tak na druhom rande je to urcite velmi skoro. premysli si priority a radsej sa vykasli na neho

melania

aj ja som mal takého frajera. Stále otravoval. Mne sa to tiež nepáčilo, nieže by som nechcela ale mala som 16. Teraz keď mám skoro 30rokov som rada že mám môjho manžela s korým sme to robili po prvý krát po 5 mesiacoch. Netlačil ma do toho. Mala som 17 a on 21. Bolo to super lebo sme sa Ľ Ú B I L I !!!!!!!!!