Babské veci

Príspevok v téme: Babské veci
eira

Ahojte. Potrebovala by som poradiť. Už dva týždne mi mešká menštruácia. Nie je to po prvý raz už sa mi to pár krát stalo, no som z toho nervózna, z toho čakania. Občas mám také pocity že už by mohla prísť také pobolievanie v bruchu, niekedy aj také tŕpnutie v nohách, čo mávam počas menzesu, no nikdy sa nič nestane. Tehotná určite nie som. Neviete poradiť ako si ich privolať? Dočítala som sa niečo o fyzickej námahe a červenom víne, že to pomáha. Viete mi poradiť vy podľa vlastných skúseností?

eira

a inak ako často ten horúci kúpeľ treba opakovať? lebo zatiaľ som si dala len raz ale asi treba viac krát či?

eiva

Eira zalezi na tom kolko mas rokov respektive ako dlho uz mas memzes pretoze prve 2 roky zvykne meskat. Ja mam memzes uz rok no este sa mi obcas stane ze cely jeden cyklus vynecha

Denizka

Začni piť pravidelne Alechemilkový čaj. Je to zázrak. Ja som nemávala 2 roky pravidelne menštruáciu a ako ho pijem tak sa mi to upravilo :)

Jurika

Jediné, čo pomohlo mne, bolo zamestnať sa niečím iným a nemyslieť na to, čím viac som sa stresovala, kde sú, tým viac meškali. akonáhle som myslela na niečo iné, do 1-2 dní prišli. a to mi meškali aj 2 týždne, ako tebe (ale skôr výnimočne).

Ivka 1

Skúste piť popradský ženský čaj na úpravu mensesu, pomáha aj horúci kúpeľ alebo teplé obklady na podbruško.