Môžem pri hladovke užívať doplnky výživy?

Ivka 1

Katka nemôžeš iba tuhú stravu, vodu s citrónom si kľudne daj. Firma Forever má detoxikačný program Forever Clean 9 , tam sa deväť dní neje nič, pijú sa väčšie dávky aloe ,k tomu je potrebný dostatočný pitný režim a užívajú sa prírodné produkty a včelí peľ. Telo sa čistí od škodlivín, revitalizujú sa životne dôležité funkcie v tele ale zároveň sa dopĺňajú chýbajúce živiny a potom sa pokračuje 30 dňovým ozdravným programom spojeným s redukciou hmotnosti. Ale to som uviedla len na okraj a na uistenie, že môžeš piť kľudne vodu s citrónovou šťavou . Lepšia je však prevarená, neobsahuje ťažké kovy a nezaťažuje tráviaci trakt. Veď si už takú hladovku s pitím vody s pár kvapkami citrónovej šťavy držala, tak vieš ako si to zvládala.
Sú aj rôzne druhy hladoviek, kde sa pije voda , čaj a rôzne zeleninové šťavy. Samozrejme po skončení je potrebné len veľmi opatrne a hlavne pomaly prechádzať na tuhú stravu. Tam by skutočne mohlo dôjsť k poškodeniu organizmu.

GoFruit

A ten citron zalezibod toho preco robis post. Ak zo zdravotneho hladiska tak pi len tu vodu a len tolko co sa telu ziada. Proste nekonzumuj nic len prefiltrovanu vodu.

GoFruit

Alr ved nikde nie je napisane ze musis vypit 2 litre vody. Pi LEN KED CITIS smad. Nenut sa do toho. Tvoje telo vie najlepsie co robit a ked vodu odmieta tak nepi. Nech ako si uz mohla absolvovat 20 dni hladovky ked nevies tie majzakladnejsie veci o yom ako sa to robi. Ved 20 dnova hladovka moze byt smrtelna ked spravis chybu hlavne pri jej ukonceni.
No a nezabudni na klystiry.

Kallia

Ďakujem Vám za rady, žuvačky vyhadzujem, ale tá voda, mne chutí viac s citrónom, to by som nemala ? je to veľká chyba ? mňa s tej čistej vody napína, ledva dostanem do seba 2 litre .... popri hladovke aj športujem, zabehnem si 5 koliečok na školákovej dráhe čo mám blízko, skáčem na švíhadle, chodím po schodoch a používam vybračný pás vibratone, lebo sa bojím že spolu s hladovkou idú kilá aj dole a nechcem byť ochabnutá kožka .... :)

Ivka 1

Príznaky,ktoré popisuješ , sú príznakmi aj zanesenia organizmu - je potrebná detoxikácia. Hladovka je jeden zo spôsobov prečistenia organizmu ale mala by sa držať po porade s lekárom.

Slade

Prepanajana nic nemozes zut a toboz nie zuvacky kde je mrte cukru ! Nejedz nic a pi len cistu vodu, inak si strasne ublizis.

Kallia

Ďakujem Vám za rady, takže s užívaním prestanem, a keď mi už tak dobre radíte, čo poviete na žuvanie žuvačiek ? Či ani to by som nemala ? Ivka 1 cítila som sa posledné dva mesiace hrozne, nič ma nebavilo, mala som pocit, že niečo ma neskutočne z vnútra zaťažuje, úplne som mala pocit že som z vnútra úplne doslova " prehnitá ", nič ma nebavilo, mávala som depresie, žiadna chuť do života .. v nejakom článku som sa dočítal aže to môže byť spôsobované červami, preto som sa rozhodla hlavne skúsiť to, ja som to už pred rokom absolvovala, vydržala som 20 dní a schudla som 12 kilo, čo ma tiež potešilo ako vedlajší efekt :)

Ivka 1

Je naopak veľmi dobré ak ich počas hladovky ješ výživové doplnky , presne tak ako píše sestra 11 , nemali by byť z lekárne. Ak majú bunky výživu, nehladujú a telo si nerobí zásoby. Nezabudni však na dostatočný príjem tekutín.
Rovnako súhlasím s GoFruit - je potrebné robiť denne klystíry. Prečo si sa vlastne rozhodla pre hladovku, máš nejaké závažné ochorenie alebo je dôvodom znižovanie hmotnosti, prípadne ozdravný proces ?

GoFruit

Nemala by si. Ano bude to mat vplyv. Bude to rusit pravu tela. A nezabudni ze ak mas hladovku iba o vode, nedefekujes, toxiny ale z teba musia vychadzat von, inac to nema vyznam, preto treba pocas hladovky robit klystiry denne.