Otázka na RNG

Príspevok v téme: Otázka na RNG
Delevingne

Prosím vás o váš názor, už dlho ma trápi neustála mykóza, permanentné výtoky... nič z tabliet, ktoré mi predpisoval gynekológ mi nepomáha. Preto som sa rozhodla všetko zobrať do vlastných rúk. Len neviem, čo je lepšie... niektorí píšu, že sa vyliečili enzýmami, tie si aj plánujem kúpiť, no neviem čo je lepšie, či Candex alebo Pancreatin?! K tomu chcem dokúpiť aj oreganový olej (ten mám piť.. alebo?) a nasadiť dietu. Myslíte, že to bude stačiť? Ďakujem

RNG

Pozri cez google.sk uvedenim mojho nicku a slova candida. Tam najdes hromadu informaci, ako na to. Pripadne chod aj na forum, kde su mnohi, co tie proticandidove diety a prostriedky vyskusali.
V zasade prisna bezsacharidova dieta s pridavkom oreganoveho oleja(3 x 200 mg carvacrolu), plno kokosoveho oleja, vela mikrovlaknin a kvalitne probiotika ti zmenia floru v crevach v prospech probiotivj tj vytlacia candidu.
Candex je enzym, co rozklada celulozu a hemicelulozu, z ktorej sa skladaju bunkove steny candidy a plesni, tj je to tiez ucinny prostridok v boji proti candide.