Som čudná ja alebo on?

Príspevok v téme: Som čudná ja alebo on?
Lejdy.

Ahojte, chcela by som sa Vás spytat na názor, čo si myslite o mojom vzťahu, čo ten vzťah význam má, alebo nie ? Dnes som s partnerom 5mesiacov, a uvažujem nad takymito vecami.. Ja ho velmi lubim, ani jedneho partnera som až takto nelubila.. a to som mala skoro 4 ročný vztah.. Ale dobre, prejdime k tym problemom, ako som hovorila, sme spolu od januara -5mesiacov. A predtym, ked som o spoznala bol naučený každý den popijať vodku, pivo a tak.. Vačšinou sa ale vždy opil. Takže zo začiatku som si aj ja s nimi dala, aby som zapadla. A potom sme sa dali do kopy, ja som mu povedala, že sa mi nepači, ked pije.. zmiernil to, to je pravda, ale len preto, že bol stale somnou. A kedže som sa teraz prestahovala cca 30km odtial, tak už tak často spolu nie sme, a vystrkuje zas rošky. Poviem priklad, včera boli vonku, povedal, že pojdu len do takej krčmičky a tam posedi s chalanmi a pokecaju a pojde domov. Prosila som ho aby ked išiel tak mi zavolal, lebo mi bolo zle. A viete čo ? Zaspala som a kukla som sa na telefon rano o 5tej a nemala som tam ani jednu spravu a ani jeden hovor. Tak som mu napisala, že aha... že mi teda zavolal, a on že boli v meste s chalanmi na futbal (mimochodom v podniku, do ktoreho som minule JA chcela ist a on nie!!).. toto je ten najčerstvejši problem. Ale su aj menej čerstve, ktoré v sebe držim, napriklad to, že ma klamal a bezomňa chodil na dskoteky ( ale on to oddôvodni tym, že on si tam NIKDY neplatil vstup, že on tam chodi len piť)..Raz som strašne chcela ist do bowlingu, velmi ma to tam bavi, predtym ako som bola s nim som tam bola každý týžden 3-4 krat, a chcela som tam ist od kedy sme spolu bola som tam raz.. a on tam bol aj bezomna .. a zatajil mi to. Vedel, že tam velmi chcem ist, prosila som ho nech ide somnou a nechcel.. a ked som bola preč, tak tam bol. a jeho vyhovorka bola "len sme tam pili a boli sme tam chvilku" ďalši problem, asi 5x ma oklamal kde bol a s kym bol, alebo mi to zatajil "aby som sa nenahnevala"..veď ja sakra viem, že je to otravne, keď mu stale vyčitam, že pije, že ma klame, že chodi KAˇYDˇY DEŇ von, stale pivo, alebo niekedy aj tvrde.. určite aj včera... ale ako to mám riešit ? už som ho raz nechala, a ani sa neozval, povedal, že nebude doliezať.. musela som sa ozvat ja, lebo ho až tak lubim. Ale on vidi len to, ako nadavam, ako frflem.. ale to, že robim aj pre neho niečo nevidi asi. Ja viem, že aj on robi vela toho pre mna, ale toto ma žerie každý deň.. Lebo jemu sa nepači, ked mu stale pindam, a ani mňa to neteši, lebo potom sa ešte ja citim jak debil, že mu za všetko nadavam. Tak mi prosim skuste poradit, čo by ste vy robili... ďakujem

dalsi

on sa zmenil ? A na ako dlho....? To je ta spravna otazka. Maximalne 6 mesiacov, dlhsie mu to nevydrzi.

Statistika hovori, ze s ozranmi je to tazke. Keby nechcel, nerobil by to od zaciatku. Takto si nieco vynutis, on na chvilu sa bude pretvarovat a potom si ho to znova najde.

Lejdy.

Dakujem, chcela by som vam povedat, ze som to nevzdala s dotycnym a dnes sme stastni. Ze sme si to vyrozpravali, a to nam vo vztahu pomohlo. Aj ked sa samkzrejme obcas pochytime, ale to patri k laske :) takze nasa situacia sa zlepsila a ten moj pijanko a ozranko sa zmenil, aby mi dokazal, ze ma lubi. Ze mu to stoji za to.. a ze to somnou mysli vazne :)

Maoam

zeny, uvedomte sa, keby ste tymto chlapom nedavali sancu, tak by to mali tazsie...

ale dokial sa vzdy najdu zeny, ktore pojdu do vztahov s takymito niktosmi, tak sa to nikdy nezmeni k lepsiemu

tasty

poslala by som ho kade ľahšie, o takého by som ani bicykel neoprela, dievča prosím ťa, kde si nechala oči? alebo mozog? rozíď sa s ním čím skôr, ak si samú seba vážiš a máš svoju česť, lebo takto sa stávaš obyčajnou handrou, a ty máš naviac, však?

genianka

citat "laska je slepa" plati aj na teba
zakladna otazka je: Si stastna s niekym takym?
Nepocitaj s tym ze sa zmeni lebo sa NEZMENI zvycajne to ide iba z kopca.
Ak ti dava do zivota tak strasne vela ze sa ti oplati toto tolerovat tak okej ale ak nie tak v com nemas jasno?

Maoam

ale prosim vas, zenske si za to mozu samy

co nevidia, koho si to beru? ked nevidia lebo nechcu vidiet, nech sa potom nestazuju, sorry ale je to tak

a vydavaju sa dobrovolne, deti plodia tiez dobrovolne, tak co

kinetic

Dalsia vec.zeny si myslia ze sa chlapi po svadbe zmenia ale oni sa nezmenia.a chlapi dufaju ze sa zeny po svadbe nezmenia ale oni sa zmenia...tak baby kurnik nemente tych chlapov stale...ked je ochlasta tak sa nezmeni iba ak by pocuvol lekara a nieco by mu zacalo byt...