Bývanie u priateľa

Príspevok v téme: Bývanie u priateľa
Leni445

Ahojte, chcela by som sa spytat na vas nazor. Mam moznost brigadovat v meste, v ktorom byva aj moj priatel, lenze tu nastava problem s mojim ocom a starkou doma. Su proti ze by som byvala u neho a stade chodila na brigadu... Priatel ma 23 a ja 20 rokov obaja studujeme na Vs,sme spolu rok a pol a nasi mi stale brania chodit k nemu,nie to este ze by som u neho prespala :( Nasi by boli najradsej keby som doma stale a starala sa o nich vraila,upratovala proste vsetko.K nemu nemozem chodit ani domov oficialne lebo ze budu reci po ich meste a ze sa rozideme este tak naco by som u nich bola,,,proste to je stara skola ale mna uz nebavi to neustale obmedzovanie a prisposobovanie sa im. Co si myslite o tom byvani a brigade o priatela?

0vecka

hitday imho lol silno silne pochybujem ze by este spolu nespali... 1,5 roka dvaja zdravi 20 rocni...no dobre si uplne mimo realitu...

wanderwok

hitday, blbost, od 18 sa zivim sam, dobrovolne, po 20 sme s priatelkou svojpomocne byvali vo vlastnom (stavali sme dom), mali deti, sice nestudovali, ale pracovne sme sa uzivili bez pomoci rodicov. mame sa dobre.

ked si ty bol idiot, nie kazdy musi byt idiot. dovi dopo.

Prezyvka55

Co ja viem, v 20tke by som si povolenie nepytal, skor by som im to len oznamil.

hitday od 19 som pracoval po svete v nemecku na brigadach, potom pre sav, teraz zas v nemecku, mam okolo 20 nie je podstatne kolko ale od 18 sa sa staram o seba. za to ze vy ste mali cas na debility to neznamena ze kazdy je taky.

lius13

hitday neviem prečo všetkých 20 ročných hádžeš do jedného vreca . Ja mám 21 rokov, už skoro 2 roky pracujem ukončila som externe zatiaľ 1 ročník na výške . A nezdá sa mi , že by som to v hlave nemala v poriadku , alebo nebola zodpovedná a vyspelá. Niektorí ľudia dospejú aj skôr ako v 20 a majú viac rozumu ako niektorí 30 roční . idem sa osamostatniť s priateľom a vôbec sa toho nebojím, že by sme to nezvládli. Vieš podaktorí myslia aj dobudúcna a postupne sa zabezpečujú. A nevidia všetko len cez ružové okuliare, lebo tento štát nám toho teda veľa nedá. Len toľko môj názor..

Leni445

laurora...tu brigadu mi vybavovala jeho mama takze absolutne im nevadi ze by som bola u nich a mame dobre vztahy navzajom

hitday

ja pocuvam nazory tych mladych a vidim ich konania takze viem ze vela toho este v tych hlavach nemaju a pozeraju sa na svet cez ruzove okuliare. Myslia si ze vsetko zvladnu lavou zadnou. Takze odtial moj nazor. Sam viem aky som bol v ich veku ja a moji kamosi a kamosky. Tiez sme si mysleli ze sme samostatni a tak strasne dospeli ale narobili sme kopu somarin a hluposti z coho nam museli casto pomahat fotrovci. Mladi si myslia ze mam skoncenu streddnu a studujem alebo aj nestudujem na vyske tak uz tou maturitou mam patent na rozum. Lenze rozum prichadza az okolo 25 a u mnohych ovela neskor. Ale nebudem sa tu s tebou dotahovat kto ma aky pohlad na vec a cij pohlad je ten spravny. Povedal som si svoj nazor a hotovo.

Lulu2011

hitday - neviem podla koho sudis, co strasne sa ti v 20tke stalo, ale vela ludi v tomto veku zacina spolu zit, mam kamaratku, ktora v 19 sa vydala ano tak skoro :) nasledne na to otehotnela, dokoncila cez tehu VS, podnika a ziju pekne s muzom, je to konkretnom pripade, nie o veku

Lulu2011

mas 20, neviem co riesia, mozno sa boja, ze otehotnies, kym chodis na VS, ale tak na to, ani nemusis s nim byvat, abz sa to stalo :) vysvetli im, ze ste obaja zodpovedni a ze sa nemusia bat :)

hitday

nohy by si roztahovat nemala kym nebudete svoji. Ja som zasadne proti byvaniu mladych pred svadbou. Svoje panenstvo mas odovzdat len tomu koho skutocne milujes a nie prvemu ktory prejavi zaujem. Suhlasim s starkou a otcom. Niesi este rozumovo vyspela lebo v 20 rokoch je clovek este hlupy.