Vysetrenie u alergologa - Maoam prosim o nazor

Príspevok v téme: Vysetrenie u alergologa - Maoam prosim o nazor
Bohuš31

Zdravim slecna-pani Maoam, vsimol som si ze tu mnohych temach radite v oblasti zdravia a v medicine sa asi vyznate ako ryba vo vode. Mam na vas otazku. Ak idem na vstupne krvne testy k alergologovi, cize idem po prvykrat, mam vysadit vyzivove doplnky, ktore uzivam alebo to nieje nutne? Totiz, ci mozu tieto doplnky vyzivy(vitaminy, mineraly, enzymy) v umelej forme nejako skreslit alebo ovplyvnit vysledky krvi a imunologicke testy cim by tieto testy neboli objektivne, lebo by boli skreslene vysledky, cim by sa nezistila pricina mojich zdrav. tazkosti.
Vyjadrit sa samozrejme mozu aj ini prispievatelia, ak maju co k teme povedat a poradit, budem len rad. Dakujem za pochopenie a prajem pekny den vsetkym :)
S pozdravom Bohuš

Maoam

idealne je vzdy lekarovi vopred povedat, ktore lieky a vyzivove doplnky, enzymy a Co. pacient uziva (aj zdanlivo nesuvisiace s vysetrenim)

vseobecne sa da povedat, ze dane testy, ktore sa idu robit, su ovplyvnovane liekmi ako: antihistaminika, dalej kortikosteroidy, benzodiazepiny, lieky na spanie/ukludnenie, dalej este imunosupresiva

napisat na listok, co vsetko beriete a ukazat lekarovi, to bude najlepsie, alebo pred testami zavolat do ambulancie, ci treba nieco vysadit a uviest aj pripadne ine ochorenia