Oslabená imunita

Príspevok v téme: Oslabená imunita
imaginary

Co odporucate na posilnenie imunity? Ako dieta som byvala casto chora, infekty dychacich ciest a podobne. Nastastie som z toho vyrastla, ale posledneho pol roka som bola uz 5 krat chora, z toho 3x som dostala antibiotika. Virozy, zapal stredneho ucha, zaludocna viroza, silny kasel a zhorsenie astmy.. Poznate nejake ucinne pripravky v primeranej cenovej hladine, ktore by mi mohli pomoct? Dakujem

maswa

Odporúčam bakteriálny lyzát DAMVAX, dá sa kúpiť aj bez receptu alebo sa spýtať lekára. pomôže posilniť imunitu, hlavne proti ochoreniam ako sú časté nachladnutia, angína, zápal uší a kožné zápaly.

vranka31

Zaoberám sa témou imunity a zistila som jednu vec. Veľakrát sa ľudia okolo mňa sťažujú, že aj berú vitamíny a rôzne prípravky na zvyšovanie imunity, ale nevidia výsledok.
Rozmýšľala som nad tým, že omnoho dôležitejšie je zistiť, čím si svoju imunitu denno-denne znižujeme a ani si to neuvedomujeme.
A veru som prišla na kopec vecí. Sypem si popol na hlavu, pretože som nevedomky "s dobrým úmyslom" znižovala imunitu nielen sebe, ale aj mojim deťom.
Predtým som sa cítila bezmocná a bála som sa, čo ak zase moje deti ochorejú. Teraz viem nielen to, že to môžem ovplyvniť, ale aj ako to môžem ovplyvniť a vidím výsledky.
Svoje skúsenosti som zhrnula do tohto videa:
annahyckova.sk

naty_gresova

Juraska aj na podporu imunity, aj na jej liečbu. Ale pri jej liečbe závisí aj či nemáš nejaké pridružené problémy už ako zápal a tak podobne, lebo od toho následne závisí, že či je postačujúce užívanie enzýmov alebo či sú potrebné aj dáke antibiotiká alebo niečo také. Ale teda poviem ti, že enzýmy dokážu s mnohým pomôcť.

juraska

..olejina toto co pises to je cisto na imunitu?..si si ista ze prave toto ma na svedomi ze si zdrava?..nemoze byt za tym nieco ine?..lebo tiez by som cchela aby som cely rok bola zdrava..lebo na mna sa lepi teda ozaj kadeco..teraz sice o nieco menej ako sa ruska nosia..ale aj tak je to fest neprijemne..

olejina

nielen ty, aj ja, odkedy uzivam Wobenzym tak mi je lepsie, citim sa dobre a najma musim si zaklopat ale aj pocas pandemia som nemala nejake problemy zeby som vylahla :)

kvetinka777

- vvendy

ale to nielen tiež teploty, ale aj to, že prší, svieti slnko, každú chvíľu niečo iné a to nielen na imunitu, ale aj na psychiku človeka nenormálne vplýva a to je teda viac než dosť, nie je to nič príjemné. Som rada, keď sa tomu viem vyhnúť.

janulienocka2

Vvendy, ale tak práve pre toto ja robím to, že celý rok sa starám o seba, o svoje zdravie, aby takéto zmeny počasia, ročných období sa na mne nepodpísali, lebo to nie je vôbec sranda tomu čeliť.

vvendy

katkirt tieto problémy ma čoraz viacej ľudí a to stačí, že sa takto zmení počasie, že v noci chladno aj ráno a cez deň teplo a na organizmus to ma nenormálne vplyv a teda nie v dobrom slovazmysle!

KatKirt

Mavala som casto problémy s imunitou a ked prisla jesen, no dovi dopo. Stale sople, zvysene teploty atd. NEviem, či to bolo pred rokom asi zruba mi kamaratka odporucila wobenzym a odvtedy sa to zlepsilo v mnohých ohľadoch....