Nevyznam sa v nom

Príspevok v téme: Nevyznam sa v nom
tereza115

Ahojte, mam taky mensiu dilemu a chcela by som pocut aj nazor inych. Pred cca 2 rokmi som nastupila na vysoku skolu kde som spoznala super chalan, chodili sme na obedy, na diskoteky, doverovali sme si, travili sme spolu vsetok volny cas, boli sme fakt kamarati, povedali sme si o sebe vsetko ( vztahy, zeny, chlapi,...) Spali sme spolu 1x po piatich mesiacoch neustale stretavania no potom som si nasla partnera. S nim sme nejako ukoncili kontakt, obcas sme si napisali co je nove parkrat sme zasli na kavu, vyzeral stastny tak ako ja a ked som sa s priatelom rozisla zacali sme opat udrziavat kontakt. Bolo mi velakrat cudne ako hovori o inych zenach ale nikdy sa ma to nijak nedotklo len ma to ani nezaujimalo. Zacali sme opat neustaly kontakt - sms, kavicky, obedy, pozeranie filmov, diskoteky, sex...Boli dni ked sme sa jeden druhemu neozvali, boli dni, kedy sme spolu boli 15-16 hodin, spavali sme vedla seba, objimali sa, smiali boli sme fakt ako vyborni kamarati - bez hadok a ziarlivostnych scen. Az posledny mesiac zacal byt cudny......Pytat sa kto mi volal, s kym som, ci pojdeme na dovolenku ( o minutu na to povedal, ze by sme to tam spolu tyzden nevydrzali ) ze cez prazdniny bude chodit za mnou lebo som z ineho mesta, vzdy mi prizvukuje ako ma ma rad, ze neziarlim, nerobim mu cirkus, ako si super rozumieme..a potom obcas trepne ako boli s chalanmi vecer von a balili zenske...Ja neviem ci chce vo mne vyvolat ziarlivost, alebo o co mu ide ale velmi dobre vie ze z mojej strany to je cisto kamaratske a nemam dovod robit sceny a ziarlit lebo mne to je fakt uplne jedno - zalezi mi na nom, vzdy mu pomozem, rada s nim travim cas ale nijak by sa ma nedotklo keby si nasiel partnerku len jeho spravanie si neviem nijak vysvetlit raz hovori o nas ako o kamaratoch, inokedy o tom, ze ocakaval ze sme uz niekde inde, potom hovori zase o tom ako je so mnou stastny, potom o inych zenach....Ja neviem ci nevie co chce, alebo nieco odo mna ocakava, ako sa mam teda spravat ja..Velakrat som sa ho opytala ci mame vyjasnene pozicie a on ze ano, ze sme kamarati, potom pol dna sranduje ze my dvaja by sme spolu nikdy nemohli byt...No uplny misung.....Co si o tom myslite ? Minule ma pozval na oslavu jeho rodiny, potom mi o tom uz nic nehovoril, potom povedal ci nechcem ist k nim domov, potom o tom uz zase nehovoril...potom hovori o tom ako mu rychlo skoncili vztahy, inokedy o tom ako po nom idu zeny a bol v minulosti hrozny...mne to uz pride ako cisty vymysel a snazenie sa zo seba urobit nieco, co nie je..pretoze vo vnutri je fakt uzasny, mily, dobrosrdecny, rozumieme si dokonale..ale tieto vykyvy mi nedavaju hlavu ani patu .

harmonika222

Tiez nerozumiem v com by mal byt pri takomto type vztahu problem. obaja su spokojni a je im tak dobre, nikto nikoho nevyuziva ani nikomu neublizuje... nerozumiem ani v com by mal byt ten egoizmus

Agnes998

Vsak si kludne uzivajte ked vam to tak vyhovujte, na tom nie je nic zle. Si single, on tiez, je vam spolu dobre, vzajomne si nieco davate. Ja v tom ziaden egoizmus nevidim. Egoizmus by bol, keby jeden z vas sluboval lasku az za hrob a pritom by klamal a podvadzal. Preco ked si sama by si nemohla mat jedneho milenca, ktory ti v tomto vyhovuje. Vzdy lepsie, ako striedat chlapov. A sex po nejakom case chyba, vsak sme ludia.

anjelik *

No niekedy sa mi podarí..asi väčšinou, vidieť v tom druhom viac, ako v ňom je. :o)
Asi sa to v tomto prípade viac naozaj blížilo k tomu psíčkovi a mačičke...keď bohužiaľ zabudli, čo by chutilo aj tomu druhému.

doubledog

suhlas s prezyvkom
asi sa mu nedari najst nic ine, tak ho to skrie a skusa, ci predsa len pre teba nie je nieco viac, aby si dokazal ze za nieco stoji.
a kedze pre teba nie je viac ako kamarat, je sklamany.

Fleur-de-lis

všetko zlé je na niečo dobré. Život je cesta na ktorej sa učíme a spoznávame. Prajem ti, aby si našla niekoho, s kým to bude skutočné a kde nájdeš ten pocit, že áno, to je ono :)

tereza115

Podla mna kazdy clovek zo zaciatku ocakava ze to " nieco " pride...Akurat, ze tu sa to nedostavilo a tak sme to nechali tak...a vyklulo sa z toho toto - nepomenovane a dookola sa tociace " nic ".....O laske som nenapisala ani slovo, zalezi mi na nom - je to logicke, ved spolu travime cas, podporujeme sa, mame sa radi....Ale niekedy asi treba veci, ktore nam robia viac rozporu v hlave stopnut tam, kde to uz nabera iny smer....Tato chvila asi prisla trosku neskor ako mala a nechali sme to ist az prilis daleko ....

m8cr6

anjelik ty teda anjelik nebudeš :D
podla mna to napísala fleur de lis pekne, nepísala, že v partnerskych vzathoch nie je egoizmus, písala, že je ho v ich vtahu viac než si myslia.
z toho čo písala tereza mi nepripadá, že by ho milovala ako muža s ktorym chce prežiť život, porodit mu deti, prat spotene trenky atd.., skor že si uživaju všetko dobre čo poznaju :D ako ked psiček s mačičkou piekli tortu a dali do nej všetko DOBRé čo majú radi...klobasky, slaninu, čokoladu.. :D ale spolu bola torta nejedlá

tereza fakt som nečakala, že spraviš taky zaver po tom čo si písala ešte nižšie, vidiet, že si určite nie len vzdelana, ale aj múdra! :)

Fleur-de-lis

anjelik, ja sa na správne a nesprávne pozerám z hľadiska čo toho môže byť následkom.
Ak sú určité vzťahy definované inak, podľa mňa je dôvod k tejto definícii nie ľudí obmedzovať, ale usmerniť k ceste, ktorá dáva skutočné naplnenie, radosť a pokoj.

Samozrejme, že je v každom vzťahu egoizmus, pretože sa s egoistickými sklonmi rodíme. Ale nakoľko sa potom učíme láske je už na nás. Ak niekoho využívam na svoje uspokojenie, idem proti dôstojnosti daného človeka.

Myslím, že každý v srdci cíti(keď sa nad tým úprimne zamyslí), čo je skutočným dôvodom jeho konania.

Ja som napísala svoj názor, prečo si myslím, že si takýmto vzťahom viac škodí než pomáha. Nie preto, že ten vzťah nezapadá do definície, ale len preto, čo toho bude dôsledkom.

anjelik *

Fleur, podľa teba existuje vzťah, v ktorom by nebol egoizmus? Ak sa chlapec s Terezkou cíti dobre, a ona s ním, nie je to to správne, lebo si navzájom nedali pomenovanie láska môjho života? Myslím, že je s ňou dobrovoľne, rovnako ona s ním, len nemá potrebu ho vlastniť, takže rovnako zlé? Ten vzťah je *divný* preto, lebo je iný, ako sa bežne prezentuje, že by vzťah mal byť. Len nikdy nevieš, či v ňom nie je viac lásky ako v tom, kde je na prste prstienok. Je to vždy o tých dvoch, ktorí ho tvoria. :o)

tereza115

Fleur-de-lis - mas svatu pravdu, asi sa na to vykaslem...ked sa nad tym clovek zamysli a pozrie z ineho pohladu....Je to fakt nechutny egoizmus...... uznavam. Asi som iba potrebovala pozriet sa na to aj nejakeho ineho uhla, pocut nazory inych.....a usudit, ze je to cele cudne a zvratene.