Zmena v stravovani s nasledkom rapidneho schudnutia

Príspevok v téme: Zmena v stravovani s nasledkom rapidneho schudnutia
kristin123

Chcela by som sa poradit. Po minulom lete som sa rozhodla zmenit jedalnicek, cize stravujem sa zdravo (nie uplne vzdy)- prevazne salaty, vela zeleniny, maso, pecivo ziadne a jem aj menej ako kedysi. Sportove aktivity a stres je minimalny. V priebehu par mesiacov som schudla takmer 10kg. Schudnut som aj chcela, pretoze uz som sa necitila stihlo. Myslim, ze v chudnuti zaposobila z velkej miery psychika. Lenze schudnut som chcela len par kg, mala som 57 a chcela som sa dostat na 50-52. Momentalne mam 47/48, kolise mi to, len vela ludi mi hovori, ze vyzeram velmi nezdravo, vychudnuto. Zase to zacina naburavat moju psychiku, pretoze sa obavam, preco som tolko schudla. Bola som aj na vysetreni u lekara, urobil mi vsetky mozne testy a nic sme nenasli. Takze by som mala byt v poriadku zdravotne. Mate niekto podobne skusenosti?

milkypilky

Ahoj, som na tom veľmi podobne. Chudnuť som začala asi pred rokom. Mala som 59 kg a moj ciel bol tých 52. Toľko som mala v septembri a bola som so sebou spokojná. Lenže odvtedy asi do januara som schudla až na 46-47. Jediný rozdiel je v tom že mám mierne zníženu funkciu štitnej žlazy. Tiež mi vraveli (hlavne mama) že som strašne schudla, že vyzerám moc vychudnuto aj ked ja by som ešte aj schudla pretože nevyzerám až tak chudo. No tak som sa ale zamyslela a povedala som si že mi neuškodí aj ked nejaké kilo-dve priberiem tak som začala jesť občas na večeru kusok pečiva, doobeda sladkosť a tak, a dneska som vážila už 38,5.Takže s tým opať seknem a začnem jesť tak ako pred tým-zdravo. Mimochodom mám 17 rokov :)

miki24

dotyční ľudia ti len závidia z toho si nič nerob. možno len nie sú zvyknutí na toto a vyzeráš inak ako pri váhe, ktorú poznajú. to aj mne hovoria ľudia, či zomieram, alebo čo, lebo za rok som schudol nejakých 15-17 kíl, pričom by mi ešte 2-3 kila schudnúť trebalo aby som sa dostal aspoň ku váhe (výška - 100). čiže nadváha tam ešte je, ale podľa niektorých som vychudnutý...

kristin123

Aha, dakujem:) Len sa obavam ze priberat budem len do brucha a nerozlozi sa to rovnomerne. To spravi asi len cvicenie a posilnovanie tych spravnych partii. Hlavne mam chude ruky, nohy a ked sa viac najem tak priberam do brucha. To ma najviac stve.

Maoam

ak chces pribrat nejake tie dve kila, skus navysi porcie a pridat do stravy zdrave tuky (kokosovy olej, lanovy olej, omega-3-mastne kyseliny, maslo, olivovy olej) a ORECHY (vlasske, atd.)

neboj, je to stokrat zdravsie ako muka a pecivo

Maoam

cau, pri uplnom vyluceni vsetkeho, kde je lepok, pri vyraznej redukcii sacharidov ako takych a ked strava pozostava prevazne zo zeleniny a bielkovin je toto casty jav

je to pre telo ale zdravsie, sacharidy a dalsie latky sposobuju v tele vazne nasledky