Tuzba po vztahu

Príspevok v téme: Tuzba po vztahu
drom

V skratke.31 rokov neschopny si najst vztah ani dostat babu do postele.Nejake skusenosti mam ale to bolo uz davno a prakticky bez citu a o nicom.Normalny plnohodnotny vztah som este nemal a velmi po nom tuzim.A to nehovorim o tom ze som v jednom kuse nadrzany ze by som to najradsej robil v kuse. Ale samozrejme mi chyba normalne uprimne objatie,pekne sa s niekym pravidelne porozpravat a vobec mat niekoho pri sebe nech ma tento zivot nejaky zmysel.Vzdy som bol skor introvert a hanbliby a este som vyzeral na svoj vek mladsie.Do spolocnosti chodievam mam aj par kamaratok ale vsetky su dlhodobo vo vztahoch a aj ked sa premozem niekde nejaku oslovit bud aj ona niekoho ma alebo nie som jej na tolko sympaticky ze by so mnou chcela mat nieco viac. Mam pracu aj ked ledva vyzijem do dalsej vyplaty aj nejake zaluby ale vsetko ma prestava bavit a nic nema zmysel.Som zufaly,smutny ,nahnevany a nestastny a mam strach ze zostanem sam.

lapidarium

drom, vyzeras byt skutocne fajn chalanisko. Ak ti malo platia, skus pokukat sa po inej praci, co tak zahranicie? To ze ti ta babenka s ktorou si sa bavil povedala ze si moc dobry a slusny este neznamena ze ta nechce. Myslis ze vsetke chcu len zlych chalanov? Blbost najhrubsieho zrna. To je problem tych slusnych chlapcov ze o sebe stale pochybuju a vahaju. Ved zabojum o jej srdce. Ked vidi ze si pasivny a nekonas tak jasne ze straca tiez zaujem. Bojuj ak mas co i len malicku sancu. Ak nebudes nic robit len pasivne cakat tak aj ona sa ti strati. Nepochybuj o sebe chlapce! To je ta najvacsia hlupost v zivote. Ver si! A k tym peniazom, dnes ma vela ludi problem vyzit lebo tak to je na slovensku. Ale pokial sa nehrnies zakladat si rodinu, tak spolu to potiahnete snad. Vo dvojici sa lepsie riesia problemy ako ked je clovek sam. Ved obaja by ste mohli ist do zahranicia. Tak nevesaj hlavu chlapce. Skoda ta aby si sa takto trapil.

drom

B...nemám problém ísť na drink a dať si do nálady,abstinent nie som ale tie časy keď som sa často ožieral pod obraz ma prestali baviť (a to je možno ta irónia osudu)s ganjou mám taktiež pestré skúsenosti,vulgarizmy mi kurva do piče problém nerobia akurát ich nemám potrebu dávať za každým druhým slovom Je veľká škoda,že tých peňazí som na účte nikdy veľa nemal pretože aj keď mám zamestnanie účty treba platiť a mne nik nič nedá zadarmo a teda na zábavu a voľno časové aktivity je to mizéria.A práve to nadväzovanie nových známostí aj niečo stojí. mojpohlad...to o tom rozdatí som napísal trochu blbo.Skôr som tým myslel,že by som sa radšej venoval partnerke ako sa spíjať v šenku.A nie som ani typ človeka ktorý keď niekde príde sedí v kúte utiahnutý a nechá si skákať po hlave.Viem si povedať svoj názor aj sa pohádať. Dromec ty ma neser ak môžem poprosiť čítal som si nejaké Flaarikové príspevky a toto teda nie to si vyprosím.Ja nemám problém chodiť do spoločnosti ani sa dievčat a žien nebojím.Normálne sa s nimi bavím ani nemám problém o letmé dotyky.U 90% oslovených bol problém ten (teda môj),že boli šťastne zadané a ja som nemal náladu sa doťahovať s nejakým agresívnym trtkom že mu balím frajerku.A 10% že som na ne išiel príliš rýchlo alebo pomaly.Na hovno je že v tomto veku je tých bez priateľa pramálo a chodiť s nejakou násťročnou zo strednej by bolo asi čudné. A je to aj o vzájomných sympatiách.Vedel som o nejakých ktorým som bol ale čo som im mal dať vrece na hlavu? Majte sa pekne.Peace.

drom

Všetkých vás zdravím a ďakujem za rady.Nemal som čas sem prísť skôr.Áno máte aj čiastočne pravdu a zas úplne tichý a utiahnutý nie som :) dromka a bez šance úprimne ma to potešilo,áno páčia sa mi určité typy viac a iné menej.Skôr tmavšie,nižšie a štíhlejšie ale ak by bola aj vyššia plavovláska a boli by sympatie...a som z NR kraja,záľuby šport,hudba,kniha,outdoor...

antonius54

ja si myslím, že by si mal v prvom rade myslieť na seba a až potom na ostatných.. čo sa týka hľadania ženy
na tvojom mieste by som robil nejaký koníček, ktorý priťahuje ženy, ale zároveň aj teba baví, ak do toho budeš dávať patričnú energiu, tak si myslím, že určite si ťa nejaká obľúbi, potom už len nabrať odvahu a niekde ju pozvať..

dromka

myslim, ze trosku prehanas a nie je to s tebou take strasne, co sa tyka reality a moznosti. je to skor v tvojej hlave. to nie je o tom, ze musis byt "bad man", aby si ta zeny vsimali - ano ked ukazes take tie "znaky" co charakterizuju "mocneho" a zdraveho samca s perspektivou, je jasne, ze ten pocet sa rapidne zvysi. ALE! zvysi sa rapidne pocit neuprimnych vztahov takze zena dievca ta nebude chciet pre teba sameho ale pre tie ostatne veci. TAKZE! mal by si sa trosku zamysliet na svojim zmyslanim. ak sa ponizujes a spravas sa zufalo, ze si osamely a neviem co, tak jasne ze to odradi. musis si v prvom rade verit, kracat zivotom tak aby ta bavil a vztahy pestovat postupne. nejde vsetko naraz (vacsinou), zacnes sa stretavat s nejako viac a ono sa to ukaze alebo nie. ked nie, ides dalej. taktiez by si sa nemal bat prejavit city, resp skor naklonost a byt iniciativny (samozrejme pokial registrujes nejaky zaujem z opacnej strany)