Personálna agentúra ETGA - dilema

Príspevok v téme: Personálna agentúra ETGA - dilema
mnamka257

Ahoj, máte niekto skúsenosti s touto pracovnou agentúrou? Mala by som ísť pod ich záštitou pracovať na Cyprus do Kakopetrie ako čašníčka. Najprv som sa tej práci potešila, ale teraz sa trápim, či im mám veriť a vycestovať. Vôbec nevie, ako sa mám rozhodnúť. Či stráviť celé leto doma, ale ísť a spoznať novú krajinu, aj keď za cenu možno istého rizika. Pokiaľ by niekto mal skúsenosti s touto agentúrou, alebo niekoho takého poznal, veľmi by ste mi pomohli pri rozhodovaní svojím príspevkom. Vopred vám ďakujem! :)

Martikris

Zdravim, ja a kamoska sme s touto agenturou cestovali do Grecka. Agentura neklame, skutocne najde pracu. Moja skusenost vsak nebola pozitivna, nakolko majitel hotela kde sme pracovali nedodrzal podmienky a zmenil nam napln prace. Snazili sme sa to riesit aj s agenturou ale oni nam vobec nepomohli. Nakoniec sme tam sice ostali cele leto a nieco aj zarobili, ale sklamal ma pristup agentury. Bolo nam povedane , ze aj po vycestovani nam budu napomocni, avsak neboli.

zdradca

Ja ti poviem len tolko. Preveruj a este raz preveruj. Na nete na urade prace. Pozri. Kazda agentura musi mat registraciu na urade prace,cize to je nic.
Kazda agentura ponukajucu pracu by mala byt evidovana na zivnostenskom urade,danovom a td....zase kedze kazda,takze info nic moc.
Kedze otec pracoval v zahranici cez x agentur,jasne niekedy sa aj popalil. Jeho nazor bol. Ak pracovat cez agenturu tak nedaleko,bo ked sa daco poserie viem sa vratit domov. No Cyprus je mimo. Hoc je v EU no je to rozdeleny na Turecku a Grecku cast. Turci chodia pracovat na Grecku cast a ako som pocul,je to tam sami poliak a sami rus. No neviem,ja by siel skusit ich serioznost niekde blizsie. Ale, rozhodnut sa musis sama. Ak je seriozna agentura preposlu ti zmluvu das si ju overit pravnikovi,no otec vravi. Ziadna taka nieje,lebo by si hned zistila co je pravda

asioklamana

Ahojte je tu niekto kto ma skusenosti s pracovnov agenturov ETGA??..Mame s kamoskov vycestovat teraz 28 na Cyrus do kakopetrie ako casnicky do restavracie Platea daco ..len by som chcela vediet ci táto agentura neklame a ci vobec nejaku prácu skutocne vedia sprostredkovat ??