Trampoty s balerinkami

Príspevok v téme: Trampoty s balerinkami
balerinka

Kocky potrebujem poradit.
Kupila som si asi pred necelym mesiacom dva pary baleriniek. Problem je v tom ze ma pri ich noseni bolia lytka a clenky. Doteraz som chodila s topankami na podpatkoch 5-7cmtrovymi. Je to z toho ze niesom zvyknuta? Aj po mesiaci nosenia mam bolesti. Co sa da s tym robit? Nechcem ich vyhodit, ved nieco stali ale zase nechat ich lezat v skrini..
Je nejaka moznost, sestra mi radila ze nech si dam nabit podpatky v oprave obuvi aby sa zvysila zadna cast. Myslite ze to pomoze? Nebude sa mi zle chodit ak by sa nabili podpatky dalsie na povodny ktory ma cca 1cm. Nebude sa v polovici lamat topanka ak sa nabije dalsi podpatok? Nemate nejake ine napady? Vdaka

1Ninka

Ja som nosila balerínky a žabky asi 3 roky a mala som ich veľmi rada, až kým mi vlani nezačali puchnúť členky a bolievať chrbtica. Vtedy mi na ortopédii povedal dr., že si mám vybrať medzi balerínkami a zdravím. Ešte v ten deň som ich z domu zlikvidovala.
Ak si dáš nabiť podpätok, tak sa Ti zlomí skôr či neskôr topánka, mám s tým osobné skúsenosti a navyše nebude tak sedieť ako pôvodne.

karolinka122

na chrbticu su najidealnejsie topanky s 3 cm opatkom podla ortopedov. ak trpi tvoja chrbtica, vykasli sa na baleriny, pripadne ich pouzivaj len na kratke trasy, predaj na bazare, nestoja za ziadne bolesti chrbtice, ja baleriny milujem, mne nevadia, kupujem ale kvalitne, kozene.

odpovedam

balerinky su pre nohu ta najhorsia a najskodlivejsia obuv. pata ma byt zvysena, podrazka nesmie byt uplne rovna. rovnako skodlive su zabky...