Bolesti klbov, polyartritida..

Príspevok v téme: Bolesti klbov, polyartritida..
mathes77

Dobry den,
mam 23 rokov, od mala hravam sutazne futbal a pred pol rokom mi diagnostikovali polyartritidu. Lieky absolutne nezaberaju, nemozem chodit do prace kvoli bolestiam a uz som zufaly. Chcel som sa spytat ci to nemozem mat z urazu kolena co sa mi stal pri futbale. Opakovane punkcie z kolena(krv + voda), urcite ho mam poskodene nejak, keby si ho dam operovat tak by mi to pomohlo myslite? Uz skusam hocico, lieky vsetky som vysadil nakolko mi nicili pecen a vobec nezaberali. Vyliecil sa z toho niekto nejakymi doplnkami alebo nejak podobne? Lekarom uz neverim.

fitMonka

Z doplnkov, pri akychkolvek zapaloch by som urcite vyskusala AC11, prirodna latka so silnym protizapalovym ucinkom a jedina, ktora opravuje poskodene dna. MA 8 patentov a je overena desiatkami studii... Da sa to zohnat aj na Slovensku od firmi bhip.
Tu su nejake informacie o tom alebo na stranke bhipu
wpdevelopment.us

RNG

Nuz ja som bol uz v takom stave, ze som nevedel chodit, tak som mal zapaleny bedrovy klb. Podobne aj moja zena. Co sa tyka kolien uz 2 krat som bol v stave, ze mi zena musela snurovat topanky, lebo som si nevedel dostatocne kolena pokrcit. A veru som sa z toho dostal, dnes viem robit drepy a chodit dlhe kilometre, aj v horach do kopca. Takze da sa to adresovat znacne uspesne. V prvom rade avokado a CMO na tvorenie klboveho mazu, potom rozne doplnky na klby(glucosamin MSM, hyaluronicka kyselina, proticapalove curcuminoidy, extrakt zo zelenej musle , serrapaptaza atd) a nakoniec, co robim teraz, ked ma po pobyte v nemocnici, kde do mna napichali hromadu atb a znicili mi ochrannu crevnu probioticku floru, co tieto parazity inac drzi v sachu aspon ciastocne, prepadli na extra silne mykoplazmy ,tak s nimi bojujem uspesne dlhodobym branim extraktu z olivovyxch listov, a kvapiek coumanda, samento a banderol.
Ruku, v ktorej som nevedel pred 5 mesiacmi udrzat ani prazdny pohar dnes zdviham 50 kg bez problemov. Takze ide to a regeneracia je mozna roznymi prirodnymi spravne volenymi doplnkami. Aj napriek mojmu pokrocilemu veku(68, velmi nad vahu a tazky cukrovkar DM-2)

ivka2014

Dobry den,

nahodou som objavila odkaz na tuto knihu na
uloz.to

Vraj sa daju liecit touto dietou choroby reumatoidne, polyartritida, astma, skleroza a dalsie. Treba skusit vselico, ak uz clovek nevie ako sa uzdravit, ak nechce jest lieky a zivit tak jedovarnikov...na konci knihy su podakovania od pacientov, aj recepty, potraviny podla toho, kolko obsahuju tukov, bielkovin a sacharidov.

ni-ka

inak, vsetci sme si tym presli ze sme skusali vsetko mozne a aj ja som rezignovala na lieky...a vtedy mi reuma napadla koleno :-( takze uvidis, ze ak lieky vysadis tak sa ti len prihorsi...ta liecba je na prve zvladnutie aktivnej fazy, casom ti lieky znizia a ked sa ti stav upravi tak aj vysadia...
stravou a prirodnymi doplnkami sa ti stav urcite neupravi...ale v pohode, ja ta chapem, kedysi som si to aj ja myslela :-)
drzim palce :-)!

ni-ka

obavam sa ze ti to nepomoze :-( aj ja beriem doplnky, klbovu vyzivu (chondroitin, glukosamin, MSM, kolagen, vitamin C, vitamin E, kolostrum, becko, draslik, vapnik, D3, magnezko) ale dokial mi to nezoperovali tak mi nepomohlo nic...teraz to beriem preto aby som mala silnejsie klby...
reuma sa NEDA vyliecit doplnkami...ver mi...:-) ak sa ti to podari,budes prvy a dostanes Nobelovku :-) videl si v Nurchu kolko bolo ludi??:-)

Liecitel Milan

Dobrý deň,

pomôcť sa dá aj správnou kombináciou výživových doplnkov.
KYSELINA HYALURÓNOVÁ,KOLAGÉN,VITAMÍN C v väčších dávkach a zostava na podporu zdravia kmeňových buniek, napr.PROTECT STEM sú nápomocné pri obnove organizmu. Dôležité je dodržať aj časové obdobie,keď sa orgasnizmus regeneruje. Prírodné prostriedky vedia prebudiť samouzdravovací proces,samozrejme to vyžaduje trpezlivosť,podľa doby zanedbávania zdravotného problému. Podľa mojich skúseností, najneskoršie do mesiaca je cítiť zlepšenia a po troch mesiacoch je stav výrazne lepší.Želám zdravie.

mathes77

Dnes mi spravili punkciu,poslali to na testy nejake tak musim cakat. Ja tym liekom nejak neverim, skor by som skusil prirodnu liecbu s vyzivovymi doplnkami pretoze pred dvomi mesiacmi som este hraval sutazne futbal, potom som prechladol a teraz ledva chodim. Rano je vsetko v pohode ked to rozchodim ale na vecer sa mi to tak zhorsi ze som rad ked prejdem na zachod. reumatologicka v Nurchu mi naordinovala Aflamil 1-0-1, prednison-10mg denne,metotrexat 1xtyzdenne + flavobion 2-2-2 denne...pecen si znovu znicit nechcem, na internete som ponachadzal astaxanthíne a phlogenzim...skusim zmenit stravu a uvidim co to spravi, keby mi to pomohlo tak dam hned vediet, teraz som v takom stave ze po jednom dni v robote musim doma dva dni odpocivat lebo som dead. Snad to pomoze.

ni-ka

aj ja ked som mala poskodene koleno tak sa mi robila stale bakerova cysta...a trikrat mi aj praskla-ukrutna bolest na dva mesiace :-(
mne sa tvorila z toho ze som mala v kolene zapal,ten zapal mi poskodzoval cele koleno, znicil mi meniskus a chrupavku...a ked sa ta chrupavka "drvila" -z nej sa odlupuju mikroskopicke casti a tie upchavaju lymfu a z toho vznikala ta cysta...
ked mi koleno zoperovali a chrupavku obrusili tak sa prestala tvorit...
daj potom vediet ako si dopadol a co ti zistili, drzim palce :-)
a metotrexat sa dnes uz dava menej, postupne sa prechadza na biologicku liecbu, ta nema vedlajsie ucinky :-)

vitavi

Hlavnou príčinou je konzumácia potravín typu : sladkosti, ovocie, extrakty, aromatické a povzbudzujúce látky a k tomu tuky a chemikálie. Prispievajú i zeleniny rastúce v noci typu rajčina, paprika a zemiak.
Tieto látky vytvárajú v tele priaznivé prostredie pre rozvoj nežiadúcej mikroflóry.
Zlepšenie dosiahnete tým, že budete konzumovať neobrusované obilniny, ktoré spolu s tepelne upravenou zeleninou dodajú dostatok vyvážených minerálov a vytvoria zásadité pH telesných tekutín. Doplním malého množstva kvasenej zeleniny dodáte enzýmy a laktobacily.
Dôsledne sa treba vyhýbať i mliečnym výrobkom, hlavne tým, ktoré sú upravené nasladko a s príchuťami.

RNG

Nuz ja mam poriadnu artritidu ale u mna je to najma vysledok premnozenych mykoplaziem. Zialbohu lekari nemaju vela nastrojov na mykoplazmy tj ani poriadne diagnosticke nastroje ani lieky.
Takze sa musim spoliehat na mojich vzacnych lekarov, pouzivajuc na to extraskt z olivovych listov(3 x 300 mg oleuropeinu), kvapky samenta, coumandy a banderolu(2 x 15 z kazdeho) zakazdym niekolko tyzdnov po tom, ked zacnem mat bolesti v kolenach, laktoch , v bedernom klbe(koxa) a v poslednom case aj v rukach, kde som pred skoro 3 mesiacmi bol natolko napadnuty mykoplazmami, ze som nevedel v ruke udrzat ani prazdnu sialku. Dnes robim uz drepu, sice opatrne, ale bez bolesti a v ruke som udrzal v robote aj vyse 40 kg.
Ale tentokrat som sa rozhodol na dlhodoby boj, lebo to chcem co najviac potlacit, aby ma to nedajboze nezmrzacilo.