Prsia

Príspevok v téme: Prsia
Patinka

Dobrý večer, mám pár otázok. Daju sa prsia nejako zmenšiť lebo moje prsia su dosť veľke a nizko položene. Každý tip plaviek na mne vyzerá ako na starej žene, moje prsia vyzeraju bez všetkého ako prsia nejakej prsnatej dospelej ženy, len to že moje vizeraju hrozne, som z toho zúfala, niesu ovisnuté ale vizeraju ako keby boli a je to hrozne. Aký tip plaviek sa hodi pre takýto tip prosím.

Sejla

Koľko máš vlastne rokov? Áno, prsia skáču, na to jestvuje taký vynález že podprsenka. A prirodzené sú také, aké ti narastú, pokiaľ do nich nezasiahol chirurg, všetko je prirodzené. Aby boli pevnejšie, treba športovať, aby ich okolité svaly uniesli a natierať telovým mliekom na hydratáciu. Ak máš strie, skús na to krémy, spýtaj sa v lekárni. A maj k svojmu telu trochu normálnejší postoj.

Patinka

Ďakujem vám veľmi pekne, vizeraju ako keby boli stare pokožka vizerá skôr staršie ako mlado.. A je to normálne keď skáču ako blázni ?

Sejla

Na väčšie prsia jedine plavky s kosticami, alebo tvrdou výplňou. Aj keď neviem aké sú to prsia, ktoré nie sú ovisnuté, ale vyzerajú tak..

lilyiankaa

www.oblectese.cz podľa mňa tie druhe by na tebe mohli byť fajn .. ak máš väčšie prsia a teda t netreba vypchávky .. a tieto plavky ti ich nadvihnú ..